Луната е в знак Стрелец до 04:22 на 11 февруари.

...
Луната е в знак Стрелец до 04:22 на 11 февруари.
Коментари Харесай

Сексът днес е профилактично средство срещу много заболявания и има целебна сила

Луната е в символ Стрелец до 04:22 на 11 февруари. Преминавайки през този знак, тя носи философска и идеалистична настройка на хората, търсене на правдивост. Не се учудвайте, в случай че забележите, че всеки се стреми да покаже своята подготвеност. Вслушвайте се, може да научите нещо потребно и забавно. Лесно се усвоява всяка информация. Активността също се ускорява. Благоприятно време за интелектуална и научна работа, за споразумяване на юридически каузи. Днес не би трябвало да се взема нещо, което е изгубено от други хора.

Добре е освен да се усвояват нови познания, само че и да се предава опита на другите. Опасни са деянията на несъразмерен оптимизъм и горделивост. Ограниченията се понасят мъчно. Не натоварвайте черния дроб с алкохол и мазна храна. Да не се преяжда. Уязвими са кръвоносната система, черния дроб, жлъчката и тазобедрените стави.

24 лунен ден стартира от 02:30ч – не по-малко деен, в сравнение с предните дни, само че не толкоз нападателен, а към този момент по-мек. В този ден в нас се пробуждат скрити сили. Не бива да се злоупотребява с тях и да се изразходват аварийните благоприятни условия на организма. Трябва да се употребяват единствено за съзидателни цели. Можем да заложим пиедестал за нови огромни каузи или да дадем второ дихание за продължение на започнатите към този момент.

Ден за креативен и ексцентрични решения. Важно време, към което би трябвало да се отнасяме с повече отговорност, за събиране на плодовете от своя труд. Бъдете благопожелателни към всичко, което се явява плод на вашите каузи. Вътрешното равновесие е належащо изискване, с цел да протекат вярно делата ви. Ден за разрушение на остарялото и основаване на ново. Грешките са също част от нашия труд и не би трябвало да се отхвърляме от тях. Да оставим грешката настрани, това значи да отхвърлим част от себе си. Нужно е просто да осъзнаем, че в грешките се крие значим урок за самите нас и този, който може да го извлече, ще придобие триумф. Благоприятно е да се прекара времето в дребна компания в диалози на духовни тематики или за взаимна медитация.

Отношения - 24-ти лунен ден е прелестен интервал за цялото семейство. Като предписание в този ден стихват и най-сериозните несъгласия. Необходимо е да се употребява даденото време и да се оправят фамилните връзки.

Секс - Днес освен може, само че и е добре да се занимавате с обич. Общуването с противоположния пол носи прелестни чувства. Секса се приветства, за количеството няма ограничавания. Добрият и нескончаем секс в този ден служи като чудесно профилактично средство против доста болести и има целебна мощ. Денят е удобен за събуждане и превръщане на половата сила.

Здраве - Денят се смята за физиологически тежък. Ден за подсилване на физическото и духовното здраве. Противопоказно е да се използва тежка и мазна храна, да се стига до физическа отмалялост, да се злоупотребява с алкохол. Възможно е обостряне на алергии или съдови болести, както и за камъни в бъбреците. Аромат на деня е калуна.

Бизнес - По отношение на бизнеса е добре да се даде опция да се приключи стартират план. Да не се изпуска подобен късмет, защото астралната сила способства освен финализацията на настоящите каузи, само че и тяхното подсилване.

Подстрижка или подравняването на косата носят единствено изгода. Придобива се спомагателна сила, която ще е нужна в идващите няколко дни.

Сънищата, които се сънуват в този момент, указват за положението на половата сила. Хубави сънища значат, че всичко е наред в персоналния живот, а неприятните сънища демонстрират, че има проблеми в тази област.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР