Луната e в знак Скорпион, последна фаза. Не трябва да

...
Луната e в знак Скорпион, последна фаза. Не трябва да
Коментари Харесай

Днес не трябва да се вземат бързи решения

Луната e в символ Скорпион, последна фаза.

Не би трябвало да се вземат бързи решения, защото те изхождат не от положително въодушевление, а от депресивни претекстове и печални мисли. Такива решения като предписание са нежизнеспособни и водят до противоположният резултат. Вместо да разгадаем казуса, ние го заплитаме още повече. В никакъв случай да не се работи с порив към злото. Ако решите нещо да предприемете, по-добре изчакайте и придвижите замисленото през идващият лунен интервал. По-скоро вашето ненадейно предпочитание е ответна реакция под напора на някакво напрежение и в случай че въпреки всичко го реализирате, в следствие ще се окаже, че ви носи повече оскърбление, в сравнение с задоволство. Бъдете във всичко благоразумни. Настройвайте се към позитивно мислене. Усмихнете се на неудачите и безизходните обстановки и в същия този момент камъкът в сърцето ви ще се окаже белоснежен блестящ лотос на вашето прояснение. Уязвими са половите органи. Пазете се от контакти с малко познати сътрудници. Нараства вероятността от венерически болести.

От 16:53 ч до 09:04 ч на идващия ден, Луната ще се движи на луфт. Добре е да се практикува медитация, духовни практики, йога, молебствия или да почивате. В този интервал могат да зародят непредвидени компликации, придобиване на безполезни неща, непланирани събития, закъснения, компликации, неточности, дефекти, нарушавания в трафика. Някои хора се усещат през това време зле, изпитват стрес и са склонни към нервни сривове. Този интервал не е подобаващ за започване на нищо ново и за взимане на значими решения, тъй като те могат да се основават на неправилни догатки или неверни данни. Особено внимание би трябвало да се обърне на сигурността при потреблението на газ! Спазвайте разпоредбите за сигурност както на работното място, по този начин и вкъщи. Важно е да бъдете деликатни и внимателни, да почивате повече, да се занимавате единствено с нормалните, добре познати каузи.

24-ти лунен ден стартира в 02:43 ч е деен и много мощен енергийно. Лунен ден, в който се пробуждат силите на природата. В човек идва голяма мощ и е доста значимо да знае по какъв начин да я използва. Слабите и изтощени хора да не се напрягат, да се провиснал и да поспят. Да се заобикалят тълпите и всеобщите мероприятия. Ден за трансмутация на съзнанието и ментална алхимия. Появява се опция да превърнем своя разсъдък, в фактически пълностоен и безотказно ръководещ детайл. В този ден може да се реализира ментален надзор над своето тяло. Човек може благодарение на въображаеми команди да увеличи или понижи температурата на тялото, да ръководи сърдечния темп и т.н според от съответната нужда. Разбира се, всичко това е допустимо, в случай че физическото тяло е готово за такава работа.

Можете да пътувате, да започнете нещо значимо. Планове най-добре да не вършиме, а да живеете по свободен график доверявайки се на интуицията и случая. Обръщайте внимание на всички алегорични знаци. Ако имате опция, прекарайте повече измежду природата. Днес тя изцелява и зарежда с сила. Не е добре да се гладува, в противен случай – би трябвало да се яде и да се пият доста течности. Болестите почнали в този ден не са рискови и не оставят последици. Благоприятно е за посещаване при теляк, козметик и коафьор. Ден за лекуване посредством билки.

Отношения - Добър ден за контакти и завързване на познанства, за брачен връзки и любовни срещи. Лесно могат да стихнат и най-сериозните несъгласия. Необходимо е да се употребява това време и да се оправят фамилните връзки.

Сексът се приветства освен това без ограничаване на количеството. 24-ти лунен ден е обвързван с плодородието. Подходящо е за забременяване на деца. Повишена е мъжката полова сила. Ако нямате опция да я реализирате, то следва да се занимавате с физически извършения, автотренинг и други В противоположен случай остатъкът от полова мъжка сила може да повлече принуждение, нервно и физическо разстройство. Такава вътрешна битка освен изтощава мъжете, само че може да ги направи мощни биоенерговампири.

Бизнес - Добре е да се даде опция да се приключи стартират план. Да не се изпуска подобен късмет, защото астралната сила способства освен финализацията на настоящите каузи, само че и тяхното подсилване.

Покупки - Подходящо е за всевъзможни покупки, само че най-вече за такива, за които от дълго време сте събирали пари.

Подстрижка - Днешната подстрижка или подравняване на косата носят единствено изгода. Придобива се спомагателна сила, която е нужна в идващите няколко дни.

Сънища - Добре е да имате доста сънища или повтарящ се сън. Неприятните сънища демонстрират съществуване на полови проблеми изискващи навреме решение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР