Луната е в знак Скорпион до 18:21ч. Това е опасен

Луната е в знак Скорпион до 18:21ч. Това е опасен ...

Астро: Опасен период на емоционална нестабилност.


Луната е в знак Скорпион до 18:21ч. Това е опасен период, в който нараства напрежението, истеричността, емоционалната нестабилност. Често се случват конфликтните ситуации, вътрешната агресивност у хората е готова да избие по всяко време. Възможно е даже забравени обиди да избухнат с нова сила.

Дребни неща могат да направят хората неуправляеми, раздирани от отрицателни чувства и негативни емоции. Затова трябва всеки да се стреми към търпение и снизходителност към човешките слабости, по възможност да не се обижда. Не трябва да се следват старите правила “ Ако те ударят по едната буза, обърни другата”, нито “ Око за око, зъб за зъб”. Не се претоварвайте в сексуалната сфера. Да не се употребява остра храна. Могат да се обострят хемороидите и да се появи запек.

Луната ще се движи по празен курс почти целия ден (от 05:57 до 18:21ч), когато ще премине в огнения знак Стрелец. Нищо ново и важно не трябва да се предприема. Не подписвайте договори, не купувайте скъпи вещи. Може да довършвате започнатото, да се занимавате с ежедневната си работа или да почивате. Важно е да бъдете внимателни и предпазливи, да се занимавате само с обичайните, добре познати дела. Добре е да се практикува медитация, йога, духовни практики, молитви. 
До 21:52ч сме под влияние на 16 лунен ден. Един светъл и чист ден, ден за миротворство. Установява се равновесие и хармония между физическото и астралното тяло. Добре е във всичко да се търси златната среда.
Този ден е на Девата, която Георги Победоносец е освободил. Душата се чисти и чака като бял гълъб, кога ще бъде пусната от клетката. Ден за стремеж и полет нагоре към висините, но може да стане причина и за душевни страдания, да ви измъчва съвестта и да имате чувство за вътрешна пустота, ако човек позволи да властват страстите му и се спусне в бездната на нисшите влечения. Нужно е човек да се освободи от всякакви излишни страсти. Ако живее в съответствие с енергията на 16 лунен ден, той ще се радва на живота, ще обича природата. При условие, че успее да отхвърли от себе си всички нисши инстинкти - злоба, завист, празното любопитство, отмъстителността, той ще придобие мъдрост и спокойствие, ще започне дългия път на изкачване по духовната стълбица и ще има постоянна връзка със своите ангели-хранители.
За разлика от предните дни, днешният 16 лунен ден изисква повече пасивност, уединение, затова не бъдете твърде припрени и активни. Твърде бързите движения и активността пораждат катастрофи в живота. Нямаме право да съдим другите, а само да правим лични изводи за собствения ни живот.
Запазете спокойствие. В този ден не трябва да се крещи и да се държите безцеремонно, предизвикателно. Не бива да се нарушава хармонията, каквото и да се случва. Дори да ви обиди някой, нужно е да се запази равновесието в отношенията.  Постарайте се да стоите кротко и мирно, не започвайте да изяснявате отношения с никого и се опитайте да разберете другите хора, тогава денят ще бъде за вас много благоприятен.
Да не се ядат гъби и храна от животински произход, както и продукти, които имат фалически вид, например краставици, моркови, банани и др.
Ден на чистите цветове - бяло, сребристо, небесносиньо. Подходящ за ритуално измиване и молитви.  Време за контакти с природата, разходки, пътуване.

Ако се замърсят дрехите ни, дори едно петънце да има, това е признак за духовна нечистота. Болестите на този лунен ден имат психическа природа. Така човек, който постоянно е раздразнен и се ядосва, страда, като правило има болести на жлъчката, а мъката и депресията могат да се отразят, например на стомаха. Лечението се извършва само с психотерапия и самовнушение.
Благоприятно е да се медитира върху символите на лунния ден, да почетете пеперудата, гълъба.

Не е подходящо за покупки, подстрижка и за сексуални отношения и даже съпрузите трябва да го помнят това. Това е ден за отдих във всякакъв смисъл.

В 21:52ч започва новият 17 лунен ден, който ще продължи до 22:52ч на следващия ден.

Източник: novini.bg