Луната е в знак Скорпион до 18:01ч на 30 юни Енергията

...
Луната е в знак Скорпион до 18:01ч на 30 юни
Енергията
Коментари Харесай

Мощен ден, в който се включва космическата енергия на любовта

Луната е в символ Скорпион до 18:01ч на 30 юни

Енергията в тези дни работи на подсъзнанието на индивида, пробужда в него странни интуиции и го лишава от способността да управлява своите страсти. Всяка демонстрация на експанзия, горделивост и негативизъм могат да се проявят в близко бъдеще против вас. Когато Луната е в този знак, хората стават податливи на мимолетни прекарвания, демонстрират податливост към отмятане и сръдни. Време, в което се демонстрират мощни пристрастености и стремежи.

Човек е по-активен в сравнение с в другите интервали, демонстрира настъпателност, сдържаност, непоносимост, колебливост, нараснала сензитивност към засегнатост. Не би трябвало да се вземат прибързани решения. Силно нараства половото предпочитание. Често се появява възприятие на ревнивост през този интервал. 

Най-уязвими са половите органи, аналните отверстия и правото черво. Особено да бъдат деликатни бременните дами. Повишава се заплахата от преждевременно раждане. Да се сведе до най-малко физическото натоварване.

Луната е на луфт от 17:21ч до 18:01ч, след което минава в символ Стрелец.

Лунен календар: продължава 12 лунен ден до 18:13ч

Ден на любовта, милосърдието и състраданието. Мощен ден, в който се включва галактическата сила на любовта. Този ден подготвя към правене на положително, естетика и опция да бъдем в мир със себе си. Ден, в който са противопоказни негативните страсти и не би трябвало да се натоварва сърцето. Избягвайте да се оплаквате от ориста си.

Може да останете в това положение за дълго. Знайте, че всичко, което се случва е единствено за по-добро. Приемете почтено и умерено своята орис. Не е добре да се ядосвате и гневите. Не би трябвало да сте груби, да спорите, да се изричат обиди. Лошото отношение може да остане за дълго в паметта на индивида и мъчно да се не помни. Проявете най-много нежни и топли усеща, намерете позитивните моменти в него! 

Не е добре да се стартира и подхваща нищо, защото напъните ще бъдат напразни и резултатите незадоволителни. Нещата могат да се развият непринудено и непредсказуемо. Не правете „ непоискано “ положително другояче ще поемете част от кармата на другия човек. 

Контактуването е удобно. Може да установявате връзки, да вършиме отстъпки, да търсите помирение. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и състрадание, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Отделете време за по-стари родственици, родители, навестете заболели другари.

В този ден молитвите ни биват чути във Вселената, само че те би трябвало да идват от сърцето и да са откровени. Обърнете се към Висшите сили и помолете да ви поддържат във вашите каузи, да ви оказват помощ да превърнете фантазиите си в действителност. Не забравяйте да се помолите и за околните си. 

Идеален ден за изява на нежни усеща, за първа среща. В 12 лунен ден може да срещнете своята дълго чакана половинка, идеалната за вас обич. Идеален за подписване на брак. 

Полезни са занимания с йога и други източни практики. Идеално време за уединени и молитвени практики, за клетви за безмълвие и медитации. Не се претоварвайте с тежки физически тренировки, само че по тази причина пък може да си извършите лек масаж. Ако заболеете през този ден, значи, че погрешно сте употребявали силите на деня. Подстрижката в същото време усъвършенства здравето, освобождава ви от обидите и притегля благосъстояние.

Следва 13 лунен ден от 18:13ч на 30 юни до 19:30 на 1 юли
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР