Луната е в знак Скорпион днес, утре и до 03:08ч

...
Луната е в знак Скорпион днес, утре и до 03:08ч
Коментари Харесай

Днес сънищата имат отношение към важни решения в живота



Луната е в символ Скорпион през днешния ден, на следващия ден и до 03:08ч на 16 декември. Тук е на посетители на Плутон. Тя дава възбудимост, истеричност, промени в настроението, нужда от психическа регенерация, самоанализ, скептицизъм, ясновидство. Въобще спектърът от качествата на падналата планета е доста необятен - прояви на безмилостен жлъч, отрицателна логика на психиката, мизантропия, човеко-ненавистничество. Още придирчивост, нервност, напрежение, сензитивност, прозорливост, непредсказуемост на вътрешните прекарвания. Под Луна в Скорпион се развива натоварен прочувствен живот. Хората по-често стават раздразнителни, елементарно се карат, вземат участие в необикновени събития и срещат се с необикновени хора. Увеличава се съмнението и недоверието към всеки, който желае да получи информация или пари от него. Действията са стимулирани от мощни, преходни, моментни прекарвания. През този интервал хората са склонни към остри и безмилостни рецензии. Когато са засегнати, те реагират остро и ядосано.

Луна в Скорпион ръководи репродуктивните органи, ректума. Половите органи са уязвими. Ето за какво най-добре е да не се претрупва половата сфера, най-добре е да има полово самоограничение. В допълнение към това, не се предлага да се яде пикантна храна. Тези дни могат да влошат хемороидите, може да се появи запек. При това лекуване е противопоказано.

Можете да лекувате ендокринната система (с изключение на простатната жлеза), гърлото, горните дихателни пътища, лекуване на синузити, хрема, ринити.

При Луна в Скорпион:

Овен – Период на висока интензивност на подсъзнанието, емоционалността и сексуалността. Процесите на регенерация минават добре. Благоприятно време за очистителни процедури. Много е значимо да се поддържа чистотата на тялото, както и на мислите и желанията. Най-травмоопасното време. Избягвайте занимания с тежка атлетика, не вдигайте тежко. Възможни остри инфекции, възпалителни болести на репродуктивните органи, хемороидно кървене.

Телец - Във всяка обстановка е належащо да се поддържа вътрешно равновесие. Повишена сензитивност към времето, климатичните и сезонните въздействия. Има възможност от алергични реакции и кожни болести, излъчени посредством контакт. Неблагоприятно време за вървене при доктор, за хирургия и начална терапия.

Близнаци- Добро време за започване на лекуване и оздравителни процедури. Избягвайте методите за проучване и приемане на медикаменти с психотропни, хипнотични, наркотични и алкохолни съставки. Бъдете внимателни към ухапвания от животни и инсекти. Лечебните процедури (особено кални бани) могат да причинят затруднения или даже болести.

Рак - Период на висока креативна и полова интензивност. Опасност от всеобщите типове спорт и многолюдни развлекателни мероприятия. Избягвайте мощните пристрастености и прочувствените прояви. Възможни са сърдечно-съдови офанзиви, припадъци и разстройства на здравето от излишества в удоволствията.

Лъв - Интензивно стимулиране на подсъзнателните процеси. Доминиране на страстите и желанията. Силна вътрешен глас. Полезни са успокояващите водни процедури. От диетата изключете дразнещите и възбуждащите ястия, горещи и мощни питиета. Пазете се от недоброкачествени и остарели артикули. Възможно отравяне с гъби, консерви и домашно приготвени питиета с дълготрайно предпазване.

Дева - Период на мощна възбуденост. Възможни злополуки тук-там с огромно скупчване от хора. Не използвайте веригите за публично хранене. Откажете се от четенето и интелектуалната работа през нощта. Децата би трябвало да понижат образователното натоварване. Възможни остри болести на дихателната система. Опасност при воден превоз.

Везни - Повишаване на виталността, работоспособността, защитните сили на тялото. Активиране на регенеративни процеси. Добро време за възобновяване на енергийния баланс. Избягвайте излишества в храненето и секса. Не допускайте преумората и неразумните енергийни разноски. Преохлаждането може да аргументи болести на гърлото и органите на половата система.

Скорпион - Прекомерна импулсивност, наклонност към внезапни промени в настроението, настъпателност в страстите. Полезни са физическите упражнение с високи енергозагуби. Пазете главата си. Изключете от диетата си месото и висококалоричните храни. Възможни са вирусни и инфекциозни болести, изключително при епидемии, а също и полови инфекции.

Стрелец - Тревожност, безпокойствие, изправяне очи в очи със страховете, интензивност на подсъзнателните процеси. Неблагоприятно време за биоенергийно влияние, за превръщане към медиуми, екстрасенси, психотерапевти. Препоръчват се водните процедури и непоколебим режим на деня. Откажете алкохола, всички транквиланти, хапчета за сън. Психически и прочувствено нестабилните хора би трябвало да подхващат превантивни ограничения, с цел да избегнат нощното бодърстване.

Козирог - Повишена е потребността от другарство. Опасност при контакти с електричество и рухване от високо. Функционални нарушавания на сърдечно-съдовата система. Полезно е ограничението в диетата и очистителните мероприятия. Слабост на нервната и отделителната системи.

Водолей - Период на висока продуктивност и успеваемост, само че е желателно да се заобикаля умората, да се работи с огромни групи хора и затънал метод на живот. Активното вървене и разходките са потребни. Пазете от преохлаждане тялото. Възможно е утежняване на болесттите на половите органи, бъбречно-каменните болести и хемороидите.

Риби - Периодът изисква сдържаност във всичко. Нарушения в здравето са вероятни заради корист с мазни храни, преяждане, неразумни дейности и примиряване със своите недостатъци. Неблагоприятно време за пътешестване, нощна работа, интелектуална и умствена отмалялост. Избягвайте необикновени храни и екзотични артикули.

26 лунен ден стартира в 03:50 и продължава целия ден - директно обвързван с промените в ценностната система на човек, когато той може да види себе си от страни. Не се учудвайте, в случай че усетите, че не ви доближават сили и възторг за реализиране на сериозна работа. На някои им работи като ги освобождава от високите им условия и им оказва помощ да видят практическите аспекти на нещата. Не се предлага да стартирате или планирате нищо. Нещата може да се осъществят навръх противоположното. Внимавайте какво говорите, а най-добре е повече да мълчите. Ден за инспекция на същинските полезности. Не се вземайте прекомерно на съществено. Не правете от казуса проблем. Разпускайте. Прекарайте този ден на мира.

Отнасяйте се към всичко ставащо с известна доза подигравка и каквото и да става, не губете възприятието си за комизъм. Добре е да се съблюдава златната среда в прочувствен проект, защото за деня е присъща прочувствена неустойчивост, честа промяна в настроенията, водещи до разногласия, спорове и кавги. Особено деликатни да бъдат водачите. Възможни повреди, стълкновения по пътищата и други чакат тези, които не са внимателни.

Благоприятен ден за посещаване на храмове и манастири.

За бизнес е рисков този интервал. За предпочитане е да се отсрочат финансовите интервенции, въздържайте се от подписване на покупко-продажби, контракти и всевъзможни търговски интервенции. Счита се, че всички каузи, свързани с бизнеса в този ден са обречени на крах, дори, в случай че първоначално всичко да наподобява, че върви добре. В работните колективи могат да зародят също кавги и разногласия.

Секс - По-добре е да се въздържате от полови занимания, защото те няма да могат да ви донесат предстоящото задоволство.

Подстрижка – Подстригване и подравняване на косата не планирайте. Това може да докара до сриване на вътрешната сила и до депресии.

Сънища - Днес сънищата имат отношение към значими решения във вашия живот. Образите в съня отразяват тъмната страна на човешката персона, изплуват от подсъзнанието.

26-ти лунен ден – знак: Жаба, тресавище - Основните проблеми на родените в 26-ти лунен ден са психически. Те прекалено много размишляват над своите действия, мисли и изобщо приказват малко. Да не се оставят в лапите на гордостта, защото това ги лишава от тяхната сила. Притежават огромен витален опит, въз основа, на който си сформират мнение за действителността и хората. Ако не паднат духом заради житейските компликации, те ще имат добър живот и материална обезпеченост. Могат да печелят положителни пари.

Обикновено родените в този ден имат доста деца. Цял живот са принудени да дават обещания и би трябвало да ги извършват. Привързани са към материалния свят и незадоволително схващат духовните закони на нашето съществуване. Живеят много комплициран живот и мъчно намират естетика със света.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР