Луната е в знак Риби, където ще остане до 18:02ч

...
Луната е в знак Риби, където ще остане до 18:02ч
Коментари Харесай

Денят е изпълнен с магическата енергия на сътворението

Луната е в символ Риби, където ще остане до 18:02ч на 21 март.

Ако вземате значими решения, вслушайте се първо във вътрешния си глас, след това в разсъдъка. Доверете се на интуицията си. Луната изостря интуицията и може да получите признание или да ви осени просветление, неподдаващо се на нормалната логичност. Негативните страни са, че има прекалено доста усеща и непотребна прочувственост, а затова и ранимост. Отдайте времето си на фамилни задължения. Може да се употребяват духовни практики. Чудесен ден за духовни инициации, само че да се заобикаля екстрасензорното лекуване. 

Краката в този момент са изключително чувствителни, по тази причина обърнете внимание на обувките. Те би трябвало да са оптимално комфортни. Да се заобикаля използването на алкохол, кафе и месо. Да не се напряга зрението.

Лунен календар: 28 лунен ден стартира от 06:10ч на 20 март до 06:35ч на 21 март

 Денят е изпълнен с магическата сила на сътворението. Възможно е през днешния ден да ви се открие нещо, което да обърне изцяло живота ви. В този ден се свързват душите на живите същества в едно цяло. Много прелестни неща могат да се случат през днешния ден. Не се затваряйте пред света към вас. Почувствайте вибрацията му, усетете невидимата връзка на времето и дистанциите. Този лунен ден може да се назова финален. Това, което " посяхте " по-рано, дава своите плодове. Всичко, което сте създали, с цел да постигнете задачата, през днешния ден придобива цялостни контури.

Чудесно време за връзка и всевъзможни обществени контакти, изключително в случай че сте в положително, удобно въодушевление. Всяко другарство ще донесе наслада, новите запознанства ще се трансфорат в приятни и потребни контакти, а общуването в фамилията ще укрепи връзките.

Делови препоръки: Днес хората се характеризират с известна прочувствена непредсказуемост. Те могат да реагират остро на дреболии, които не заслужават внимание. Затова, когато говорите с шефа си, бъдете деликатни и правилни. Въпроси за кариера, функционални отговорности и нарастване на заплатите не си коства да се разискват в този ден. Шефът ви ще счете този диалог за несъответствуващ и раздразнението му няма да разреши да чуе вашите причини.

Спортни препоръки: Днес е отлично време за умерени извършения. Вземайки поради обстоятелството, че опцията да се контузите през този интервал е в пъти по-висока от естественото, до момента в който спортувате, бъдете премерени и деликатни. Също по този начин ще бъде отлично да вършиме медитация. 

Домашни препоръки:  Двайсет и осмият лунен ден е уместно време за домашна работа. Можете да вършиме всичко - от малко разчистване до грандиозно възобновяване. Превърнете старите си проекти в действителност - през днешния ден няма ограничавания за каквато и да е активност. Всяка ваша концепция през днешния ден за възстановяване на дома, даже и дълготрайна, ще приключи с триумф и резултатът ще ви зарадва.

Почивка и здраве: Днес е уместно да обърнете огромно внимание на вашето здраве. Опитайте се да намалите количеството храна, което ядете. Днес е един от тези дни, когато не е нужно да претоварвате органите си. Погрижете се за пречистване на тялото - направете клизма, откажете се от храна за през днешния ден, отидете на сауна, вземете вана с билкови отвари. 

Днес очите са доста уязвими. Откажете се от четенето, работата на компютъра, текстовата връзка в обществените мрежи за целия ден. На този ден несъразмерното напрежение на очите не е задоволително. За хората с хипертония денят е много сложен. Внимавайте за кръвното си налягане, не е нужно да работите интензивно. Идеалният вид е да прекарате този ден на брега на водоем, отдавайки се на съзерцаване и релакс. Позволете си да се отпуснете и да се отдадете на самодоволство - можете да спите по през целия ден, да слушате приятна музика, да се разхождате умерено в парка. Отдихът навън ще ви зареди с нужната позитивна сила.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР