Луната е в знак Риби до 15:41ч на 11 май.

...
Луната е в знак Риби до 15:41ч на 11 май.
Коментари Харесай

Девиз на днешния ден е "Бързай бавно"

Луната е в символ Риби до 15:41ч на 11 май. Човек в този интервал се намира по отношение на Космоса. Вземайки значими решения, вслушайте се първо във вътрешният си глас и се доверете на своята вътрешен глас, която в този момент е най-силна. Засилват се сантименталността, чувствителността, и ранимостта. Денят е сполучлив за действия, които се вършат от сърце. Идеално време за всевъзможни молитвени практики и свещени текстове. Желателно е да се посети черква. Да не се пият доста течности, изключително спиртни напитки. Повишава се заплахата от алергии. Уязвими са кожата и краката.

25 лунен ден от 03:47ч до 04:16ч на идващия ден. Девиз на деня е “Бързай бавно”. В този ден никой не би трябвало да бърза. Не се предлагат никаква интензивност. Време за бездейност, уединение и покой. Постарайте се да видите всяка една обстановка в дълбочина. Вслушвайте се във вътрешния си глас, обмислете живота си и това, по какъв начин вие възприемате света. Логиката и разсъдъкът в този момент минават на по-заден проект. Подходящо време за медитация, самовглъбяване, размисли, за дейна вътрешна работа. Счита се, че тихия глас на интуицията в този момент е гръмък.

Не би трябвало да стартирате нищо ново, никакви значими каузи, само че би трябвало да завършите започнатото. Да не се вършат нови проекти. Не хабете непотребни сили. Избягвайте инцидентните контакти и изненади.

Всеки знак през този ден би трябвало да се възприема като напътствие за нещо. Вашият тъничък, нравствен свят е уязвим и сензитивен към непознато въздействие и вмешателство. Не допускайте никого до душата си. Избягвайте тематики за персоналния си живот. Даже събеседникът ви да е сериозен и благонадежден човек, не се предлага да разголвате душата си.

Нищо инцидентно няма изключително през днешния ден. Обръщайте внимание на всички знаци, които Вселената ви изпраща. Ден на пророчествата и предсказанията. Може инцидентно да отворите книга в този ден и да откриете търсеният от вас отговор или да намерите нужната ви информация. Ще почувствате със сърцето си.

Здраве - Противопоказно е да се използват медикаменти, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Уязвима част на тялото са ушите, не би трябвало през този ден да ги чистите, да ги пробивате, да се оперират. Ден за ликвидиране от шлаките - физически и духовни. На болести зародили през този интервал би трябвало да се обърне съществено внимание, да се окаже помощ, тъй като нещата могат доста да се усложнят.

Секс - Подходящ е чувственият и муден секс. Бързият секс не се предлага. Създайте сантиментална конюнктура със свещи, цветя и нежна музика. Добре е преди любовните игри да се пие малко алено вино. Може да започнете с разпускащ масаж.

Бизнес – Да се заобикалят дейните дейности. Колкото и да се стараете, мъчно ще ви се получат нещата. Подходящо време за осъществяване на инвентаризация, не се занимавайте с доста значими документи, правете това, което не изисква нараснало внимание и отговорност. Крайно противопоказно е да се подписват контракти, споразумения, определяне на нови връзки, взимане на виновни решения.

Покупки - Може да купувате това, което ще възвърне вътрешният ви покой – книги, ароматни масла, всевъзможни джунджурии, текстил, дребни предмети за бита. Важното е да способства вашето утешение и да ви носи успокоение.

Подстрижката е извънредно нежелателна. Поставя под опасност освен физическото, само че и психическо положение. Не подлагайте косата на никакви твърди въздействия, тъй като всяко нарушаване на структурата води до утежняване на работата на енергийно-информационното поле.

В сънищата човек се изтезава от негативна сила, в тях прониква нечиста мощ.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР