Луната е в знак Рак от 01:28ч на 12 февруари

...
Луната е в знак Рак от 01:28ч на 12 февруари
Коментари Харесай

Отваря се канал между небето и земята

Луната е в символ Рак от 01:28ч на 12 февруари до 13:18ч на 14 февруари

Време за проявлението на тези усеща, които от дълго време потискаме в себе си. Често в този лунен интервал човек елементарно се поддава на бързи прочувствени реакции. Дълбоко се впечатлява от някои сантиментални епизоди от книги, филми. Засилва се интуицията. Хората стават по-чувствителни и елементарно раними, потапят се в своя вътрешен свят.

Подходящо време, което би трябвало да отделим за занимания със фамилията, дома и за грижи за околните хора. Проявлението на Луната в този интервал се характеризира с угриженост и взаимна отдаденост. Благоприятно е за благоустройство на дома, за пране, почистване, грижа за облеклата и обувките. Уязвими са стомаха, дванадесетопръстника, млечните жлези.

Лунен календар: продължава 12 лунен ден до 13:35ч на 12 февруари

Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Не следвайте предначертаното, тъй като всичко може да се обърне наобратно. Крайно противопоказно е да се ядосвате и гневите. Не влизайте в разногласия и избягвайте да се самосъжалявате и да се жалвате. Може да останете в това положение за дълго. Този ден подготвя към положително, естетика и опция да бъдем в мир със себе си. Благоприятно е за другарство, за прояви на алтруизъм и състрадание, да се оказва помощ на тези, които се нуждаят от помощ.

Следва 13 лунен ден от 13:35ч на 12 февруари до 14:28ч на 13 февруари

Този лунен ден се явява продължение на предходния. Той е много тайнствен и тайнствен: отваря се канал сред небето и земята, човек може да разбере незнайното. Вслушвайте се в препоръките, които другите ви дават и можете да научите нещо от тях. Това е ден на струпване на информация, познания, които ще бъдат потребни за бъдещето. Време на съзнателни промени в нечий живот.

Символ на деня е Колелото на ориста – безконечното придвижване, повтаряне, непрекъснато търсене. Денят ни демонстрира кармата и несъвършенствата ни. Ако кармата ви е добра, денят ще е сходен на предходния. Гледайте събитията и какво се случва.

Не се ядосвайте на света, на хората. Всичко, което се случва с нас, ние сме го заслужили. Вместо да недоволстваме и да се възмущаваме е по-добре да се замислим за това, къде сме сбъркали и в случай че е допустимо, да го изправим. 13 лунния ден е предопределен за отработване на грешките. Не отлагайте за по-късно това, което можете да извършите в този момент. Възможно е да се върнат някои остарели проблеми, които не са били решени по-рано. Ако старите връзки се върнат при вас, това значи, че не сте изпълнили нещо. Отнасяйте се деликатно към това, пробвайте се да се отървете от бремето на предишното и ще получите нова мощ за бъдещите каузи.

Сексът в този лунен ден би трябвало да бъде новаторски: най-подходящото време за цялостно асимилиране на нови полови техники и пози, любовни игри. Сексът би трябвало да е деен, само че акопредварително се чувствате изтощени или неразположени, по-добре не предприемайте нищо, тъй като ще навредите на здравето си. Липсата на полово предпочитание в 13 лунен ден или чувство за отмалялост е сигурен знак, че сте изчерпали всички свои запаси и не сте разчели вярно силите си.

На 13-ия лунен ден Луната дава сила за обновяване, както на душата, по този начин и на тялото. Моментът е подобаващ да се погрижите за здравето и хубостта си. През този интервал е добре да се вършат процедури за подмладяване на кожата. Енергийният център на този ден е стомаха, панкреаса. Камъкът на деня е доблестен опал.

Подстрижка –Косите ви в този момент одобряват и отдават сила, по тази причина е по-добре да я запазите за себе си. След 13:35ч всички операции би трябвало да извършите вкъщи, независимо, не поверявайте своята сила даже на ръцете на непосредствен човек.

Слънчев календар – 29 безоблачен ден (от изгрев до изгрев) – Днес може да гадаете на книга. Задавате въображаемо въпрос и отваряте със затворени очи на някоя страница и посочвате с пръст наслука откъс. Там може да намерите отговора.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР