Луната е в знак Рак до 20:59 ч на 31

...
Луната е в знак Рак до 20:59 ч на 31
Коментари Харесай

Всяко униние и тъга днес са недопустими

Луната е в символ Рак до 20:59 ч на 31 декември

Подходящо време, което да се отдели за занимания със фамилията, дома и за грижи за околните хора. Повишава се чувствителността, ставаме по-емоционални, обидчиви и раними. Настроението става изменчиво и несигурно. Не е уместно за взимане на решения и недомислени дейности.

Луната в Рак усилва чувствителността на стомаха, тъй че би трябвало да бъдете извънредно деликатни в диетата: не яжте тежка храна, не преяждайте, в противоположен случай може да имате неприятни феномени като болки, киселини. Увеличава се чувствителността и на черния дроб.

Луната се движи на луфт от 15:46ч до 20:59ч. В този период не се предлага да се подхваща нищо значимо.

В 20:59ч Луната минава в символ Лъв. Подходящо за празненства и забавление, другарски срещи, флиртове, по тази причина не се лишавайте от радостните мигновения на живота, само че да се вземат под внимание посочените аспекти.

17 лунен ден до 18:15ч на 31 декември (от 17:15ч на 30 декември)

В този лунен ден би трябвало да бъдете великодушни, да доставяте наслада и да не отказвате нищо на децата, на скъпите ви хора. В него би трябвало да се радостните и да се радвате. Стремете се да го прекарате в цялостна естетика. Позволете си да се откъснете от всички грижи и проблеми. Не се скъпете на великодушни похвали, похвали и любовни самопризнания. Всичко би трябвало да вършите с наслада, въодушевление и лекост. Не бива да се напрягате, да нервничите, да се карате. Всяко отчаяние и горест са неприемливи.

Трябва да има на всички места естетика, всичко хубаво да бъде в нужната мярка и на време.

Не живейте по проект, тъй като нещата може да не се получат по този начин, както сте ги възнамерявали.

18 лунен ден от 18:15ч на 31 декември до 19:21ч на 1 януари

Това време изисква здравомислие, въздържаност и изключително внимание, защото е обвързван с рискове. Мислите би трябвало да се управляват, да не се позволяват негативни мисли и нарцисизъм. Могат да зародят спорове с близките. Има заплаха да изпаднете елементарно под непознато въздействие. Всяка обстановка би трябвало да оценяваме като отражение на нашата същина.

Настоятелно се предлага да се ограничи потреблението на алкохол. В този ден не трябва да се пиянства, тъй като заболяват бъбреците. Да не се дишат мощни аромати.

Принципно този лунен ден е доста тежък интервал за фамилните връзки. Носи неприятно въодушевление. По тази причина би трябвало да се прояви най-много успокоение и деликатност, с цел да не се разраснат проблемите. Добре е на фамилната празнична софра да се заобикалят разногласия и влизане в разправии. Препоръчва се въздържаност.

Допълнително Луната през целия ден подписва нехармонични аспекти с Плутон, Марс и Сатурн, което в допълнение прави ситуацията комплицирана. Хората стават елементарно раздразнителни, мъчно владеят себе си. Необходимо е да се премислят думите и постъпките, с цел да има мир.

Увеличава се вероятността да има проблеми с възрастни хора. Други елементарно ще изпадат в нервност и експанзия или отчаяние и неприятно въодушевление. Добре е да няма събиране на по-големи компании в новогодишната нощ. Бъдете деликатни с пиратки и други запалителни средства. Могат елементарно да станат пожари или други произшествия.

16 безоблачен ден – В този ден от слънчевият календар, всевиждащото Божие око деликатно следи света и всеки човек. Ден за правдивост и всяко нарушение бива наказвано. Необходимо е да бъдете почтени и вежливи.

Бъдете деликатни, спазвайте рекомендациите и радостно посрещнете Новата година! Бъдете щастливи!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР