Луната е в знак Рак до 14:49ч на 14 ноември Не

...
Луната е в знак Рак до 14:49ч на 14 ноември
Не
Коментари Харесай

Днес е много лесно да утежните кармата си, ако отговаряте на агресията с агресия

Луната е в символ Рак до 14:49ч на 14 ноември

Не вземайте импулсивни решения, запазете проектите си за различен ден. Днес Луната може да разсъни носталгия по предишното. Контактите с познати и обичани хора са удобни, а флиртът и общуването с непознати са освен безполезни, само че и рискови. Качеството на взаимоотношенията в този лунен ден ще бъде подложено на тестване. Избягвайте обидни думи през този интервал, тъй като ще оставят дълготраен спомен. Денят е подобаващ ден за забременяване, макар намаляващата фаза.  Вероятността за забременяване и раждане на девойки е висока.

Този ден от лунния календар не е подобаващ за пътувания на дълги дистанции. Колкото повече се отдалечавате от вкъщи в този лунен ден, толкоз повече опасности пораждат при пътешестване. Благоприятно изключение може да бъде пътешестване до родния ви край или пътешестване до родители или деца.

По това време са изключително уязвими гърдите, млечните жлези, черният дроб и жлъчния мехур. Възможно е да се появят нарушавания във действието на стомаха и на цялата храносмилателна система.

Лунен календар: продължава 19 лунен ден до 20:40ч

Денят е обвързван със справедливостта, честността и въздаянието на предишните грехове. Днес се разсънват най-негативните страсти, които могат да донесат чувство за паника и да провокират прочувствен срив. Съзнанието е замъглено. Ако чувствате обезсърчение, тежест в душата, дълбока болежка - това е обикновено. Такава е силата на днешния ден. Заемете се с нещо, което обичате или медитирайте, с цел да не потъвате в отчаяние. Денят е извънредно неподходящ за хора с психологични разстройства.

Ден на отрицателна и тежка сила. Това е интервал на инспекция на душата за въздържаност и положително отношение. Днес е доста елементарно да утежните кармата си, в случай че отговаряте на експанзията с експанзия.

Сега хората са най-податливи и възприемчиви на всевъзможни внушения и изкушения. Внимавайте и се пазете да не изпаднете под непознато въздействие. Днес елементарно се изпада в заблуждения и се вършат неточности. Новите планове и хрумвания, които се раждат в този ден са сексапил и заблуда - те са неосъществими. Препоръчва се добре да обмислите своите дейности и действия и едвам тогава да действате. Доверявайте се единствено на тествани източници. Да не се стартира нищо ново, защото има възможност да приключи с неуспех. Сега е най-подходящо за прояви на благотворителност и алтруизъм, за щедрост, за правене на дарове.

Най-удобното време за отърваване от всичко остаряло и ненужно, от почистване на вехтории и ненужни движимости. Почистване на тялото и дома. Дръжте се по-далеч от пияни хора, тяхното държание в този момент е непредсказуемо.

Може да се направи разтоварващ ден, само че да не се гладува. Препоръчително е в 19 лунен ден да се ядат кръгли плодове и зеленчуци, и да се заобикалят продълговатите (моркови, краставици). Всяка болест проявена през днешния ден, се нуждае от бърза реакция и като предписание медикаментозно лекуване. Тези заболявания не са тежки, само че са продължителни. Уязвими са апендикса и червата.

Отдайте желание на уединението, защото в този ден елементарно се основават спорове и може да развалите връзките си. Не е уместно за нови запознанства, които могат да донесат тежки последици в бъдеще. Общуването ще бъде мъчно. Сексът е добре да се заобикаля.

Не е уместно да се подстригват коси и да се режат нокти.

Следва 20 лунен ден от 20:40 на 13 ноември до 21:40ч на 14 ноември

Слънчев календар – 28 безоблачен ден – Откажете се от всички значими каузи. Да не се стартира нищо ново. Усещането за тежест в тялото в този ден е обикновено, да не ви плаши. Хубаво е да изчистите всичко в близост – жилището, тялото, Душата, да се борите с паразитите и други несгоди.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР