Луната е в знак Рак до 07:46ч на 18 октомври

...
Луната е в знак Рак до 07:46ч на 18 октомври
Коментари Харесай

В този ден се крие „златният ключ” към разкриване на тайните

Луната е в символ Рак до 07:46ч на 18 октомври – Влиянието на Луната ще бъде изключително интензивно и надълбоко, мощно визира прочувственото положение на човек, изостря целия набор от разнородни страсти: от най-възвишените и животворни до извънредно потиснатите и негативни. Това е време за проявлението на тези усеща, които човек от дълго време е потиснал в себе си. Често в този лунен интервал човек елементарно се поддава на бързи прочувствени реакции. Дълбоко се впечатлява от някои сантиментални  епизоди от книги, филми. Засилва се интуицията. Подходящо време, което би трябвало да отделим за занимания със фамилията, дома и за грижи за околните хора. Проявлението на Луната в този интервал се характеризира с угриженост и взаимна отдаденост. 

Може да възникне проблем с храносмилателната система. Уязвими са стомаха и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът.

Лунен календар: продължава 22 лунен ден до 23:52ч

Лунният календар дефинира 22 лунен ден като ден на индийският господ Ганеша, който защищава от рискове, носи благополучие и шанс. Силата е в спокойствието, а не в експанзията. Ден на висшата небесна мъдрост.

Много да се работи в този ден не се предлага. Не би трябвало да се подхваща нищо ново, никакви дейности, от които да очаквате триумф. Не би трябвало да се рискува, тъй като това може да повлече след себе си доста непредсказуеми и неуправляеми събития. Желателно е повече да се почива или да се наслаждавате на живота.

В този ден се крие „ златният ключ ” към откриване на тайните. Денят е отдаден на мъдреците, философите, отдадените, ясновидците, контактьорите. Добър ден за медитация върху сакрални знаци, мандали, карти таро. Днес доста секрети неща могат да станат очевидни. Добър знак е да намерите дребни монети с герба нагоре.

В този вълшебен ден умствените качества на индивида и неговата вътрешен глас са изключително мощни. Можете да научите нови неща за себе си и за света. Тайни познания могат да ви се разкрият, нови хрумвания и свежи истински решения на дългогодишни проблеми могат да ви връхлетят. Търсете знаци към себе си. Не забравяйте обаче, че знанието може да се употребява единствено за положително, в противоположен случай то ще се обърне против вас. 

Добре е да деянията благотворителност и милосърдие, да извършите подарък на някого, даже да е нещо дребно. Днес е належащо да прекарате повече време на чист въздух. Ако не можете да сте на открито, по-често проветрявайте пространствата. Не би трябвало да се претоварвате физически и прочувствено. 

Заболявания появили се през днешния ден са много рискови. В медицинския аспект човек би трябвало да бъде деликатен към бедрената кост, кръста, долната част на гръбнака. Резки придвижвания е по-добре да не вършиме. 

Обикновено в този ден в фамилията всичко минава спокойно и умерено, само че от време на време може да зародят непредвидени обстановки. Избягвайте непотребното обременяване със разногласия и спорове. Пазете си нервите и здравето.

Благоприятно за всевъзможни типове покупки, само че изключително за пазаруване на алкохол и сладкиши. Също по този начин е хубаво да се купуват предмети, които имат отношение към духовното и мистичното – икони, ароматни пръчици, мандали, янтри, мистични книги, свещени предмети, статуетки на богове.

Следва 23 лунен ден от 23:52ч на 17 октомври до 00:54ч на 19 октомври

Слънчев календар – 1 безоблачен ден – Денят е обвързван с Твореца на нашия свят, с творчеството, насладата от живота. Добре е да вършиме проекти за идният безоблачен месец. Счита се за делово време, когато би трябвало да се поемат повече отговорности. Ще им върви единствено на оптимистите, не и на тези, които са депресирани и унили. Всички каузи ще са перспективни, в случай че съществено сте се захванали с тях. Ако се съмнявате в нещо в този ден - по-добре не го започвайте, нещата могат да се провалят.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР