Луната е в знак Рак до 02:12ч на 20 май.

...
Луната е в знак Рак до 02:12ч на 20 май.
Коментари Харесай

Бъдете особено внимателни към всичките си действия, мисли и постъпки


Луната е в символ Рак до 02:12ч на 20 май. Хората стават по-емоционални и елементарно обидчиви. Подходящо време за занимания със фамилията, дома и за грижи за околните ви хора. Един от най-хубавите начини е събиране на цялото семейство на общ обяд или вечеря. Отдайте повече топлота на околните си и изключително внимание отделете на децата.

Уязвими са стомаха и диафрагмата. Може да имате неприятни феномени, свързани с органите на храносмилането като тежест и киселини в стомаха, оригване. Пломби, коронки, мостове, направени в този момент, дават обещание да служат дълго.

5 лунен ден стартира от 09:44ч до 10:53ч на идващия ден. Символ на деня е Еднорога, обозначаващ честност към правилата и дълга. В прочут смисъл можем да кажем, че това е повратен миг. В 5-ти лунен ден би трябвало да бъдете изключително деликатни към всичките си дейности, мисли, действия. Не позволявайте на неприятните мисли да обхванат в главата ви. Просто се пазете от всичко неприятно. Ден за промяна и вътрешно изменение.

“Осъществяване” - един от най-отговорните дни. Ако можете да извършите нещо значително в своя живот, то проверете своите благоприятни условия и заложете фундамента точно в този момент. Всичко, което в този момент бъде замислено, сигурно ще откри своето действително олицетворение.

Ден за справедлива оценка и рационализиране на всякаква активност, а при индивида – на деловите качества. В този ден всичко ще ви се удава, в случай че деянията креативна интензивност и се стремите да достигнете задачите си. Прекрасно време за асимилиране на познания.

Забравете за всички домашни грижи. Правете единствено това, което не може да се отсрочи, като да вземем за пример подготвяне на вечеря. Бъдете деликатни към храната. Трябва да сте сити, само че не и преяли. Единственият ден, в който храната изгаря без излишък и се преобразува в тъканите. Може да се водите от инстинктите си. Противопоказна е месната храна, само че не би трябвало да гладувате. Добре е в този ден да се пътува или в случай че плачете на сън или на яве. По този метод се изчиствате.

Отношения – Добре е да се отдели повече внимание на духовната страна на връзките сред членовете на фамилията.

Сексът в пети лунен ден би трябвало да бъде отпускащ и успокоителен. Сега той има лечебна мощ. Натрупаното напрежение и стрес се трансформират в чистата сила на насладата и любовта. Избраните позиции би трябвало да бъдат комфортни за двамата сътрудници, а комплицираните и акробатични пози е добре да се заобикалят, защото в енергийната конструкция на човек стават всякакви промени и не би трябвало да им се пречи.

Подстрижка – дава подтик към креативна реализация и настройва човек на вълните на насладата, възвръща харизмата.

Покупки – Може да купувате всичко, каквото ви се желае – от най-малкото до най-голямото, от битова техника, до детски играчки. Ако купите облекла или обувки, то ще ги носите дълго.

Сънищата носят в този момент значима информация. Указват вътрешните процеси на изменение. За да не сгрешите при тълкуването, старайте се да не бързате. Получената информация се отнася освен за 5-ти лунен ден, само че за целия лунен месец. Ако сънувате, че пътувате, това е на благоденствие. Ако сънувате нещо неприятно, това е знак, да обърнете внимание на здравето.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР