Луната е в знак Овен до 23:19ч на 3 май

...
Луната е в знак Овен до 23:19ч на 3 май
Коментари Харесай

Благотворителността днес създава добра и блага карма

Луната е в символ Овен до 23:19ч на 3 май

Девиз: „ Повече дейности и по-малко думи!”

Луната преминавайки през този знак внася прочувствен ентусиазъм, нужда от дейни дейности. Инстинктивни реакции се ускоряват. В настроението има натиск на усеща и неспокойствие за дейности. Човек не може търпи съществуването на невидими окови. Създават се доста спорове, разногласия, прочувствено напрежение, импулсивност и прибързване. Търпението ще ви избави от неприятности. Бройте до 10, преди да реагирате на думите или дейностите на другите. Не вземайте доста пари с вас през днешния ден, има риск да похарчите всичко.

Да не се претрупва зрението пред компютри и гледане на телевизия. Често се появяват главоболия и се задействат мигрените.

27 лунен ден от 05:31ч на 2 май до 05:56ч на 3 май

Мистичен ден, обвързван с Нептун - време за откровения, знания и секрети. Символ на деня е Магическия скиптър и по тази причина в този момент можем да получим всички познания, които са ни нужни. Може да срещнете хора, да попаднете на книга или филм, да дочуете инцидентен диалог, които ще ви дадат всичко належащо, което да ви помогне да подобрите живота си по най-благоприятният за вас метод.

Време за подготовка за нов витален стадий. Отворете сетивата си. Внимателно се вгледайте и вслушайте в света, който ви заобикаля. Търсете умишлено и тълкувайте знаците, които ви изпраща Вселената. Не отхвърляйте това, което ви оферират през днешния ден.

За да премине сполучливо денят, добре е да поддържате в леко и радостно положение мозъка, да избягвате напрежение и безредици. Сега хармонично се съчетават интуицията и разсъдъка. В този ден човек може да стигне до интуитивно просветление, прояснение или озарение. Вслушвайте се във вътрешният си глас.

Не се предлага да се стартират нови каузи. Човек може да стане жертва на илюзии. Опасни са всевъзможни заблуди, заплеснатост, по тази причина се предлагат медитации, молебствия, централизация и самоосъзнаване. Постарайте се да не зацикляте върху съответни житейски проблеми, изключително битовите. Смята се, че средствата ориентирани през днешния ден към благотворителността, основават добра и богатства карма, която след това носи благосъстояние - духовно и материално.

Опасно е напиването, слушането на мощна музика, дълго време да сте в сънливо положение. Енергиен център са коленете. Стомаха да не се натоварва с тежка и мазна храна. Да се заобикаля потреблението на цитрусови плодове. Полезна е леката зеленчукова храна. Може да пийнете чаша алено вино, само че от останалият алкохол се въздържайте.

Секс - Много е значимо в основата на секса да стои любовта, близостта, другарските връзки, а освен чистата физиология. Идеално време за първи сексуален контакт или за зачатие.

Покупки- Не се предлага да се купуват нови неща.

Подстригването е уместно е за всички, които се грижат за външния си тип и желаят да създадат усещане. Това ще ускори вашето омагьосване и реализиране на триумф пред близките.

Обърнете внимание на сънищата. Те могат да ви разкрият нещо, което от дълго време желаете да узнаете.

Днес е 13 безоблачен ден – Добре е да стартира цикъл за ликвидиране на физическото тяло и освобождение от отрицателна сила. Всяка неприятна мисъл в този ден може да се въплъти в действителността, по тази причина следете деликатно за думите, които изричате и контролирайте хода на мислите си. Нужно е да се яде по-малко, да се заобикаля месото. Хубаво е да се яде прясно изпечен самун, солена извара и солено сирене.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР