Луната е в знак Овен до 22:39ч. – Нарастване на

...
Луната е в знак Овен до 22:39ч. – Нарастване на
Коментари Харесай

Астропрогноза: Днес не трябва да спорите и да се гневите

Луната е в символ Овен до 22:39ч. – Нарастване на прочувственото напрежение, поражда импулсивност. Хората стават по-сприхави и конфликтни, по тази причина се опитвайте да контролирате страстите и не започвайте да изяснявате връзките си. Днес взаимни отстъпки мъчно се вършат. Важните въпроси, които изискват самообладание и внимание е по-добре да се отсрочат. Ще бъде доста мъчно да се концентрирате и да постигнете добър резултат. Опитайте се да не се претоварвате физически, макар че лекото натоварване няма да навреди. Бъдете деликатни - в този интервал са вероятни пострадвания. През деня може да имате главоболие понякога. Пазете очите от натоварване с четене, пред компютър, мощно осветяване. Не се предлага интервенция на главата, очите, противопоказани са операции на лицето. Не е уместно за лекуване и вадене на зъби. Препоръчва се лекуване и изчистване на бъбреците.

До 15:10ч. продължава 12 лунен ден и въздействията от през вчерашния ден. Този ден подготвя към положително, естетика и опция да бъдем в мир със себе си. Затова да се ядосвате и гневите е извънредно противопоказно. Не би трябвало да спорите, да обиждате или да се жалвате от ориста.Трябва да вярвате, че всичко, което се случва е за по-добро. Приемете почтено и умерено своята орис. Вярващите да се извърнат към своя Ангел-хранител и да го помолят да ги поддържа тук на Земята в техните каузи, да им помогне да трансфорат фантазиите си в действителност. Не забравяйте да помогнете и на околните си и молещите. Включва се галактическата сила на любовта. Ден, в който молитвите биват чути, само че те би трябвало да са откровени и от сърце.

13 лунен ден стартира от 15:10ч и продължава до 15:45ч на идващия ден – Ден за приемане на нова информация, за струпване на познания, ден, в който можете да узнаете нещо ново и за себе си. Период на корекции. Можете да внесете промени. Възможно е да се появи още веднъж остарял и пропуснат проблем. Значи е пристигнало време да се замислите за предишното и най-сетне да разрешите теглещите ви обратно нерешени витални задания. Най-доброто време за разкриване на нов тип действия, за разширение на бизнеса, сключване на споразумения, разширение сферата на въздействие. Денят е удобен за интелектуални занимания, за работа с информация, за срещи, нови хрумвания. Не се доверявайте на първото усещане при запознанство. Скоро то може да се окаже лъжливо.
Благоприятно е за козметични процедури. Ако се разболеете в 13-я лунен ден и отидете в болница, може да останете там за дълго. Можете да си хапнете по-обилно, тъй като 13 лунен ден е ден на яденето. Добре да се употребява жива храна - плодове и зеленчуци. Трябва да имате задоволително сили, с цел да извършите поставените пред себе си задания. Добре е да се храните в колектив - в фамилията, с другари. Може да посетите ресторант.

Сексът в този лунен ден би трябвало да бъде новаторски. Най-подходящото време за цялостно асимилиране на нови полови техники и пози, любовни игри. Ако авансово се чувствате изтощени или неразположени, тогава не предприемайте нищо, тъй като ще навредите на здравето си. Липсата на полово предпочитание в тринадесети лунен ден или отмалялост е сигурен знак, че сте изчерпали всички свои запаси и не сте разчели вярно силите си.

Бизнес – Най-доброто време за внасяне на коректив в работата и бизнеса, за разкриване на нов тип активност, нови сфери на въздействие, подписване на договори с нови сътрудници, разширение на границите на бизнеса.

Подстрижка – уместно е през целия ден.

13-ти лунен ден – знак: Колелото на ориста - Хората, родени през 13-ти лунен ден нормално са неспокойни, притеснителни и нервни. Те са шумни, мъчно могат да седят на едно място и да мълчат. Много чувствителни, общителни, безгрижни и добре възприемчиви към информацията. Имат добра памет и елементарно усвояват. Добри медиуми и контактьори става от тях.
Обикновено са положителни възпитаници. Понякога могат да се въртят в кръг, да правят едни и същи неточности, и да зациклят на едно място. Ако не употребяват своя капацитет, могат да станат прекомерно дребнави и придирчиви. Това може да бъде сериозна спънка в живота им и да ги отвлича от нещата, които фактически имат значение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР