Луната е в знак Овен до 03:30ч на 11 февруари.

...
Луната е в знак Овен до 03:30ч на 11 февруари.
Коментари Харесай

Днес сънищата са пророчески и се сбъдват в кратки срокове

Луната е в символ Овен до 03:30ч на 11 февруари.

Емоционално напрежение и импулсивност. Действията са по-резки и импулсивни. Липсва самообладание. Важните въпроси, които изискват самообладание и внимание е по-добре да бъдат отсрочени. Трудно се реализира централизация и положителни резултати. Не се претоварвайте физически през този интервал. Бъдете деликатни, пазете се от пострадвания.

Често се появяват главоболия и се задействат мигрените, защото са свързани с импулсивната сила на Овена. Не се предлагат хирургически интервенции на главата, мозъка, очите, зъбите.

Продължава 6 лунен ден от 09:54ч на 9 февруари до 10:20ч на 10 февруари.

Доминиращ 7 лунен ден от 10:20ч на 10 февруари до 10:46ч на 11 февруари.

Денят е комплициран. Днес става енергийно преструктуриране на тялото.

Силата на думите през този лунен ден нараства доста и има изключително огромно значение. Цялата природа, целият свят в този момент са доста дружелюбни на всяка дума, даже инцидентно произнесена. Бъдете деликатни: всичко, което казвате, ще бъде осъществено в материалния свят. Това, което мощно желаете на някой или на себе си - всичко ще се сбъдне. Особено рисково е да лъжете в този ден. Много скоро може да се трансформира в истина. Но в този ден всички положителни стремежи ще се осъществен. Много е хубаво да се молите - молитвата ще бъде чута бързо. Човек би трябвало да се научи да приказва вярно и да се освободи от думите - паразити.

Старите проблеми се нуждаят от нови решения, само че надали ще бъдат решени в този момент. Подходящо е да се прекара времето на мира, вкъщи, в размисъл. Може да ви предизвикат, само че внимавайте и не произнасяйте неприятни и неприлични думи. Като цяло е по-добре да говорите по-малко.

Избягвайте да изричате проклятия по адрес на някой човек. Сега те са настоящи и бързо се сбъдват. Неудачните изречения носещи отрицателен заряд могат да се извърнат против вас и да донесат не малко неприятности. Вие към този момент ще сте не запомнили какво сте споделили, само че погрешно изречените думи ще повлияят по най-неприятен метод на живота ви.

Не би трябвало да ставате съпричастни към разрушението – да късате, чупите, режете. Не е добре да се яде пилешко месо, яйца. Може да се организира недояждане.

Възникнали болести в този ден елементарно се излекуват. Тялото не би трябвало да се преохлажда, защото е огромна вероятността да се прихване настинка. Уязвими са белите дробове, гърлото, гласовите връзки. Многословието и ругатните в този момент водят към заболяване на гърлото, кашлица, охрипкавяване на гласа. Добре е да почиствате тялото, изключително белите дробове и гърлото. Подходящи са всякакви инхалации, отхрачващи отвари, парна баня.

Секса по опция би трябвало да бъде муден, с продължителна любовна въведения, с обилие от нежни думи, похвали, разнообразни любовни игри. Добре е по време на секса да употребявате музика. Сега тя ускорява очароващото влияние. В връзките си е разрешено да говорите единствено за обич. В никакъв случай не допускайте да се стигне до спор и да изричате гневни думи.

Подстригването е удобно. Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това ускорява интуицията, води до непредвидени прозрения. Ще можете да вземате верни решения.

Сънищата са оракулски и се сбъдват в къси периоди. Най-голямо внимание би трябвало да се обърне на думите, които чувате в сънищата - в тях се крие предизвестие, адресирано до вас. Всеки, който може вярно да пояснява смисъла на думите чути в съня, ще открие доста потребни неща.

Днес в 27 безоблачен ден се отваря небесната врата и Висшите сили приказват с нас посредством знаци. В този безоблачен ден се намираме под контрола на Небето. Цялото внимание на всички Небесни сили е ориентирано към нас и нашите мисли, дейности. Избягвайте да вършите неприятни действия, да желаете зло на някого, да лъжете, да крадете. Молете се за околните си, за себе си, молитвите ви ще бъдат чути. На този ден е належащо да раздавате това, за което няма да ви е жалост, което ви е ненужно. В шкафа сте натрупали всевъзможни непотребни неща, раздайте ги на по-бедните хора. Ден също на размяната, която би трябвало да е еквивалентна, равностойна. Благоприятно е за пътешестване, за нови запознанства, за контакти, за гостолюбие, дарове.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР