Луната e в знак Лъв. Нараства увереността в собствените сили.

...
Луната e в знак Лъв. Нараства увереността в собствените сили.
Коментари Харесай

Ден за разрушаване на старото и създаване на ново

Луната e в символ Лъв.

Нараства увереността в личните сили. Енергийният капацитет в същото време е висок. Подходящо за празненства и забавление, другарски срещи, флиртове, по тази причина не се лишавайте от радостните мигновения на живота. Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се употребяват солариум и сауна през днешния ден. Нарастват упоритостите. Благоприятно е за покупка на злато, творби на изкуството, предмети на разкоша, осветителни принадлежности, дарове. Време за щедрост. Денят подготвя към хазартност, елементарно се харчат пари.

24 лунен ден стартира в 01:37ч и продължава през целия ден – ден е не по-малко деен, в сравнение с предните дни, само че не толкоз нападателен, а към този момент по-мек. Ден за креативен и ексцентрични решения. Благоприятно е да се организира в неголяма компания в диалози на духовни тематики или за взаимна медитация. Важно време, към което би трябвало да се отнасяме с повече отговорност, събиране на плодовете от своя труд. Вътрешното равновесие е належащо изискване, с цел да протекат вярно вашите каузи. Ден за разрушение на остарялото и основаване на ново. Спомнете си за своите корени, за предците си. За подсилване на физическото и духовното здраве. В този ден в нас се пробуждат скрити сили. Не бива да се злоупотребява с тях и да се изразходват аварийните благоприятни условия на организма. Трябва да се употребяват единствено за съзидателни цели. Можем да заложим пиедестал за нови огромни каузи или да дадем второ дихание за продължение на започнатите към този момент.

Бъдете благопожелателни към всичко, което се явява плод на вашите каузи. Грешките са също част от нашия труд и не би трябвало да се отхвърляме от тях. Да оставим грешката настрани, това значи да отхвърлим част от себе си. Нужно е просто да осъзнаем, че в грешките се крие значим урок за самите нас и този, който може да го извлече, ще придобие триумф.

24-ти лунен ден е прелестен интервал за цялото семейство. Като предписание в този ден стихват и най-сериозните несъгласия. Необходимо е да се употребява даденото време и да се оправят фамилните връзки. Добре е да се събере цялото семейство и искрено да си поговорят, да не насочат искания един към различен, а да се изслушват взаимно – единият да изясни линията на своето държание, а другият да се постарае да го разбере.

Денят се смята за физиологически тежък. Противопоказно е да се използва тежка и мазна храна, физическа отмалялост, корист с алкохол. Възможно е обостряне на алергии или съдови болести, както и за камъни в бъбреците. Аромат на деня е калуна.

Днес освен може, само че и е нужно да се занимавате с обич. Общуването с противоположния пол носи прелестни чувства, както и секса. Секса се приветства, за количеството няма ограничавания. Добрият и нескончаем секс в този ден служи чудесно като профилактическо средство против доста болести.

Сънищата, които се сънуват в този момент, указват за положението на половата сила. Хубави сънища значат, че всичко е наред в персоналния живот, а неприятните сънища демонстрират, че има проблеми в тази област.

Смейте се по- постоянно и се радвайте на живота!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР