Луната e в знак Лъв, където ще остане до 22:00ч

...
Луната e в знак Лъв, където ще остане до 22:00ч
Коментари Харесай

Избягвайте да срещате и общувате с хора, които не ви обичат

Луната e в символ Лъв, където ще остане до 22:00ч на 29 април.

Когато Луната минава през Лъв, хората изпитват увлечение към удоволствията, разкоша. Дни на творчество и нараснала жизненост. Самоувереността стартира да нараства, както и енергийният капацитет. Хората в този момент са по-решителни и самоуверени. Проявяват податливост към честолюбиви замисли, блян към водачество. Бъдете снизходителни към непознатите дефекти, дръжте се „ царствено ” и с достолепие. Прекрасно е да раздавате дарове. Всеки копнее за хвалба, самопризнание и всеки комплимент изработен в този момент, попада на точното място.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се употребяват солариум и сауна през този интервал.

Лунен календар: продължава 8 лунен ден до 12:46ч

Не би трябвало да се претоварвате нито физически, нито душевен или прочувствено. Подходящ е за вътрешна работа над себе си. Външно можете да останете пасивни. Старайте се да не преразходвате силата си, защото има огромна възможност за това.

Вслушайте се в гласа на своята вътрешен глас. Важно е бързо да умеете да решавате проблемите и да не им оставяте време за развиване. Време за нови и ексцентрични решения. Бъдете деликатни и не надценявайте своите благоприятни условия.

Следва 9 лунен ден от 12:46ч на 28 април до 13:50ч на 29 април

Труден ден. Първият сериозен ден от лунния цикъл. Време на енергиен поврат. Може да ви се коства, че не ви върви. Не правете проекти, не започвайте нови каузи. Отложете вземането на виновни решения. Не се занимавате с пари - не харчете, не вземайте и не давайте пари на заем. Постарайте се да не се срещате с хора, които не ви обичат и ви завиждат. Днес елементарно могат да ви урочасат неприятните очи, защото вътрешната сила е отслабена. Използвайте познатите ви техники за отбрана.

Може да се проявят вашите недостатъци, да имате проблеми със здравето или спад на виталната сила. Сега вашият организъм е безусловно беззащитен, защото се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е подготвен за съществено натоварване. Най-уязвими са гърдите, коремната област и кръвообръщението. Добре е да се въздържате от енергични физически извършения, масаж, посещаване на сауна. Изчистващата баня ще е единствено от изгода. Всякакви очистителни процедури в този интервал са добре пристигнали. Да се заобикаля преяждането. Добре е да предприемете ликвидиране на пространствата и тялото - физически и ментално.

Да се лимитират контактите с други хора и да не се влиза в разногласия. Не се концентрирайте върху мрачни мисли. В връзките елементарно могат да се породят спорове. Денят не е подобаващ за първа среща. На запознанства зародили в този лунен ден също не би трябвало да се обръща внимание. Голяма е вероятността да срещнете любовта-илюзия, която няма да донесе нищо положително. После постоянно ще се питате: ”Сън ли беше или действителност ”. В девети лунен ден е добре да се въздържате от полови връзки.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР