Луната e в знак Лъв до 10:25 ч на 24

...
Луната e в знак Лъв до 10:25 ч на 24
Коментари Харесай

АСТРОЛОГЪТ СЪВЕТВА: Давайте подаръци, не се лишавайте от малките радости в живота! Този ден е като бял лист, може да получим Божията благодат

Луната e в символ Лъв до 10:25 ч на 24 декември

В дните на Лъва се дръжте уместно царствено и бъдете снизходителни към минусите на другите. Периодът е изпълнен с повече оптимизъм, жизнеспособност и ярки страсти. Увеличават се решителността и самоувереността, множеството каузи се отдават елементарно. Всичко каквото вършиме, ще ви се получава добре. Сега може да се почувствате мощни и самоуверени и това е по този начин, тъй като енергийният капацитет на Луната е извънредно висок. Затова и не би трябвало да се губи време, действайте!

Не се лишавайте от дребните наслади в живота. Добре е да се дават и получават дарове, да се устройват приятни сърпрайзи. Колкото повече смях и смешки има, толкоз по-добре. Важното е да не бъдат обидни за никого. Денят подготвя към хазартност, в този момент елементарно се харчат пари. В този интервал също елементарно се вземат пари на заем (хората са по-щедри), само че мъчно се връщат.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте.

Лунен календар – продължава 19 лунен ден до 20:52ч на 23 декември (от 19:47ч на 22 декември)

Емоционалният декор е неустойчив, има висок риск от кавги и спорове. Това се случва, тъй като денят е предопределен за филтриране и възобновяване.

Паякът е знак на деня, който въплъщава Твореца, Тъкача на нашата орис. Този лунен ден има тежка, отрицателна сила. Ден на нашите заблуждения и неточности. Сега хората са най-податливи и възприемчиви на всевъзможни внушения, по тази причина е по-добре да се лимитират контактите, изключително с несъответствуващи хора.

Съвети за деня:

Хубаво е първо доста добре да обмислите нещата и чак тогава да действате.

Доверявайте се единствено на тествани източници, към които нормално се обръщате или сте уверени в тях.

Отнасяйте се доста внимателно към новите хрумвания и трендове, за които узнавате. По-скоро това са провокации на тъмните сили.

Бъдете деликатни към отправените ви оферти, не се поддавайте на провокации и непознати внушения.

Полезно е да се покаете, да се отървете от непознатото неприятно въздействие на някого, от лъжите, гордостта.

Препоръчва се разчистване на себе си и дома, пространството към себе си. Най-удобното време за отърваване от всичко остаряло и ненужно, за почистване на вехтории и ненужни движимости. Можете да обиколите стаите със свещ, да поседите до огъня в камината. Най-добре е да бъдете сами, с цел да избегнете ненужни проблеми, в случай че е допустимо.

В този лунен ден Висшите сили ни „ проверяват” до какъв брой сме горди и отмъстителни. Контактите с хората са неподходящи. Не би трябвало да се спори и да се обясняват връзки, защото ситуацията може да стане по-зле. Това, през което преминете в този ден, ще е прецизен индикатор на вашите персонални връзки и инспекция за здравината на връзката ви. Не е уместно за нови запознанства, които могат да донесат тежки последици в бъдеще.

Добре е да се ограничи физическото натоварване, защото съществува риск от приемане на неприятни пострадвания. Не се предлага да се занимавате със самолечение. Всяка болест проявена през днешния ден, се нуждае от бърза реакция и като предписание медикаментозно лекуване. Тези заболявания не са тежки, само че са продължителни. Уязвими са апендикса и червата.

Лунният календар поучава да се откажете от всевъзможен секс, даже сексуален масаж не се предлага.

Не бива да се подстригват коси и да се режат нокти.

Следва 20 лунен ден от 20:52ч на 23 декември до 21:58ч на 24 декември

Слънчев календар – 8 безоблачен ден – Именно през днешния ден можем да получим Божията берекет. Този ден е като „ бял лист”, в който започваме да пишем близкото си бъдеще. Добре е да се демонстрира гостолюбие, безкористност, да се оказва помощ на всеки, който се нуждае от помощ. Един от тези странни дни, когато може всичко да се случи. Бъдете подготвени за непредвидени неща.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР