Луната е в знак Козирог. В дните, когато се намира

...
Луната е в знак Козирог. В дните, когато се намира
Коментари Харесай

Пожелайте си нещо! Това е деня, в който молитвите биват чути

Луната е в символ Козирог. В дните, когато се намира там всичко е подчинено на дълга и отговорността. Ключовите думи са сдържаност, акуратност, порядък и старание. Дела изискващи креативен метод, би трябвало да се отсрочат за по-удачно време. През това време не сме способни да съпреживяваме на хората, дори самите себе си не жалим. Не се бойте от сложните задания. Мислите са устремени към практическата страна на нещата, само че в случай че човек не види незабавни резултати, губи самообладание и позволява неточности. Всяка работа би трябвало съществено да се обмисля. Ученето се удава с труд, материалът се запомня постепенно, само че надеждно. Добре се усвояват точните науки.

12 лунен ден продължава до 18:21 ч – В този ден можем да се срещнем със самия себе си, със своята същинска природа. Характерното за деня е висок енергиен напредък, който се изявява с цялостна мощ. Обърнете внимание, че шансът в този лунен ден се усмихва единствено на тези, които са подготвени да оказват помощ на други хора да реализират своята цел. Не го превръщайте обаче в „ договорка или не”.

По-добре направете малко, само че да е откровено и от сърце. Иначе няма смисъл. Това е деня, в който молитвите биват чути. В този ден се дава лепта. Да не се яде груба храна. Денят подготвя към положително, естетика и опция да бъдем в мир със себе си. Затова да се ядосвате и гневите е извънредно противопоказно. Не би трябвало да спорите, да обиждате или да се жалвате от ориста. Знайте, че всичко, което се случва е за по-добро. Приемете почтено и умерено своята орис. Разберете, че вие вървите единствено по собствен път, по тази причина не завиждайте на никого. Сънищата в този лунен ден са оракулски. Нужно е да им се доверите. Те носят в себе си ключ към решението на вашите проблеми и ви оферират помощ. Не изпускайте този миг.
Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества.

Подстрижка (до 18:21 ч) - Подстрижката в същото време усъвършенства здравето, освобождава ви от обидите и притегля благосъстояние. Косата ви и по този начин улавя духовната сила, само че в случай че още от сутринта подстрижете въпреки и няколко косъма, това ще ви настрои към силата на здравето и изобилието.

13 лунен ден стартира след 18:21 ч и продължава до 19:08 ч на идващия ден. Явява се продължение на предходния и всичко, което е стартирано, би трябвало да се продължи, не да се изоставя. Много плодотворен ден за креативен действия. Трябва да имате задоволително сили, с цел да извършите поставените пред себе си задания. Период на корекции. Можете да внесете промени. Най-доброто време за разкриване на нов тип действия, за разширение на бизнеса, сключване на споразумения, разширение сферата на въздействие. Ден за обучение и струпване на информация. Идеален за реализиране на естетика. Добър за промяна на предишното и на ориста. Не е желателно да се подхваща и стартира нещо, защото доста обстановки се повтарят, връщат се още веднъж като неприятно усвоени уроци за промяна, проверка и смяна.

Подстрижка (след 18:21 ч до 19:08 ч на идващия ден) - Подрязване на косите в този ден ще ви помогне да настроите интуицията си към решение на проблемите в бизнеса, ще ви подскаже какво да предприемете и какво да не вършиме, ще заздрави пикочно-половата и отделителната системи. Не ходете във фризьорският салон обаче. Всички операции би трябвало да извършите вкъщи, независимо, не поверявайте своята сила даже на ръцете на непосредствен човек. Косите ви в този момент одобряват и отдават сила, по тази причина е по-добре да я запазите за себе си.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР