Луната e в знак Козирог. В дните, когато Луната се

...
Луната e в знак Козирог. В дните, когато Луната се
Коментари Харесай

Днес сънищата носят дълбок смисъл

Луната e в символ Козирог. В дните, когато Луната се намира в този знак, всичко е подчинено на възприятието за дълг и отговорност. Ключовите думи са акуратност, старание, неотстъпчивост. Емоциите в този момент са потиснати. Това е най-неудачното време за самопризнание в обич. Повишава се възприятието за неустрашимост, способността да се движим към набелязаните цели без взаимни отстъпки. Не се плашете да решавате сложни задания, само че избягвайте да са фамилни проблеми. За тях би трябвало нараснала сензитивност в прочувствен проект. През това време хората са праволинейни, само че им липсва възприятие за такт и всякаква дипломация. Добре е всяко нещо да поставяте на мястото му, да избягвате безпорядъка. Уязвими са кожата и костите, злобен мехур. Сериозни последици може да има натоварването на костите, изключително на коленете. Противопоказни са всички интервенции на зъбите и жлъчката.

28-ти лунен ден стартира в 06:25ч. Един от най-хармоничните и светли дни на лунния месец. Символ е лотоса - олицетворението на духовния растеж на индивида. Денят е изпълнен с мистичност. Могат да станат разнообразни чудеса с вас. Характерът на тези чудеса зависи по какъв начин ще прекарате лунното денонощие. На праведника - богатство, на грешника - отмъщение. В този ден в действителност ще оцените себе си по своите плодове.

Ако ви споходят неприятни събития, не ги считайте за непредвидени - това е резултат от вашите отрицателни дейности през предишния лунен месец. Постарайте се вярно да приемете всичко каквото пристигна - както хубавото, по този начин и неприятното. И в душата на човек и в природата царува естетика. Да се заобикалят неприятните думи, разрушителните дейности, отрицателните мисли. Не би трябвало да изпитвате завист, да задържате обидите в себе си и да се стремите към възмездие. Молитвата и покаянието в този ден работят благотворно. Общуването е уместно и спомага да се повдигне настроението. Вслушайте се в препоръките, в случай че идват от близки хора и родственици. Всички каузи, които са с богатства цел се отдават елементарно и водят до триумф.

Днес е ден, в който всички ваши положителни каузи се възстановяват многократно. Ако през лунния месец сте помагали на хората, подкрепяли сте ги, изслушвали сте ги, то в този момент ще бъдете добре възнаградени. Може да е материално или нематериално. Всеки получава това, което е заслужил. Избягвайте да злоупотребявайте с доверието на близките и не се налагайте над тях.

С почитание се отнасяйте освен към хората, само че и към околния свят. Не бива да късате цветя. Дори откъснати цветя в този ден не би трябвало да се подаряват другояче ще станете още веднъж съпричастни към разрушението. Добре е да съдействате на природата в нейното развиване. Например да посадите цветя.

Хубаво е да приготвите вкусна храна, да поканите посетители, да деянията благотворителност в постъпките си, да извършите подарък на жена. Бъдете деликатни с колите, с цел да избегнете непотребните неприятности. Болестите почнали в този ден не са рискови.

Секс –На прелюдията е належащо да отделите повече внимание, в сравнение с самия секс. А секса би трябвало да е с мярка и да не е механическо осъществяване, а да се основава на усеща.

Диета - 28-ми лунен ден е добър за недояждане, изчистване на организма. Може да употребявате сокова диета. Месо не се предлага. Храната би трябвало да бъде лека и еднообразна другояче на идващият ден ще се обострят някои заболявания.

Сънищата са най-вече оракулски и носят бездънен смисъл. В тях можете да видите бъдещето си такова, каквото може да бъде или минало преобразяване.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР