Луната е в знак Козирог до 17:33ч на 28 август Стихията

...
Луната е в знак Козирог до 17:33ч на 28 август
Стихията
Коментари Харесай

В този ден молитвите биват чути във Вселената

Луната е в символ Козирог до 17:33ч на 28 август

Стихията на земята прави прочувственият декор в този интервал един от най-стабилните. Хората се държат по-предпазливо, по-спокойно, по-търпеливо. Стават практични и рационални. Сега елементарно се построяват тактики.

Уязвими са костите, гръбначен дирек, стави, изключително коленете – могат да се влошат болести като ревматизъм, ишиас. Всички интервенции, свързани със зъбите и гръбначния дирек са противопоказни. На този ден е доста рисково да посещавате лечители за наместване на костите и прешлените на гръбначния дирек.

Луната е на луфт от 14:50ч до 17:33ч. Нищо значимо да не се подхваща.

В 17:33ч Луната минава във въздушния знак Водолей, където ще обитава до 16:58ч на 30 август. 

Лунен календар: продължава 12-ти лунен ден до 18:10ч 

Ден на любовта, милосърдието и състраданието. Мощен ден, в който се включва галактическата сила на любовта. Този ден подготвя към правене на положително, естетика и опция да бъдем в мир със себе си. 

Ден, в който са противопоказни негативните страсти и не би трябвало да се натоварва сърцето. Избягвайте да се оплаквате от ориста си. Може да заседнете в това положение за дълго. Знайте, че всичко, което се случва е единствено за по-добро. Приемете почтено и умерено своята орис. Не е добре да се ядосвате и гневите. Не би трябвало да сте груби, да спорите, да се изричат обиди. Лошото отношение може да остане за дълго в паметта на индивида и мъчно да се не помни. Проявете най-много нежни и топли усеща, намерете позитивните моменти в него! 

Не е добре да се стартира и подхваща нищо, защото напъните ще бъдат напразни и резултатите незадоволителни. Нещата могат да се развият непринудено и непредсказуемо. Не правете „ непоискано “ положително другояче ще поемете част от кармата на другия човек. 

Контактуването е удобно. Може да установявате връзки, да вършиме отстъпки, да търсите помирение. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и състрадание, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Отделете време за по-стари родственици, родители, навестете заболели другари.

В този ден молитвите биват чути във Вселената, само че те би трябвало да идват от сърцето и да са откровени.  Обърнете се към Висшите сили и помолете да ви поддържат във вашите каузи, да ви оказват помощ да превърнете фантазиите си в действителност. Не забравяйте да се помолите и за околните си. 

Полезни са занимания с йога и други източни практики. Не се претоварвайте с тежки физически тренировки, само че по тази причина пък може да си извършите лек масаж. Ако заболеете през този ден, значи, че погрешно сте употребявали силите на деня. Подстрижката в същото време усъвършенства здравето, освобождава ви от обидите и притегля благосъстояние.

Следва 13-ти лунен ден от 19:00ч на 28 август до 19:39ч на 29 август
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР