Луната е в знак Дева – времето, когато се изострят

...
Луната е в знак Дева – времето, когато се изострят
Коментари Харесай

Днес не трябва да се започват важни и нови работи

Луната е в символ Дева – времето, когато се изострят усещанията ни към дреболиите, появява се желанието за критикуване на близък. Засилва се моменталното реагирането на най- незначителните несъответствия и дреболии. Добре е да се разхождате в парка, в гората, да пресаждате цветя, да работите със земята. Това ще снеме психическото напрежение, ще ви отпусне и ще увеличи общия тонус на организма. Уязвим е стомашно-чревният тракт. Не бива да се вършат планови интервенции на органите в коремната празнина. Да се заобикаля и цезарово сечение.

От 08:31 до 13:07ч Луната ще се движи по празен курс. Да не се стартират значими и нови работи. Ако изчакате, ще си спестите много нерви.

В 13:07ч Луната минава в символ Везни.

30 лунен ден стартира в 07:08ч и продължава до 08:31ч – Твърде къс е – ще продължи единствено час и нещо. Не всеки лунен месец има подобен ден. Време за амнистия, обич смирение. Направете си равносметка за отминалия лунен месец.

В 08:31ч настава новолуние в символ Дева. Обличайте бяло, оранжево, синьо, сребристо. Откажете се от тъмните цветове и от парадната форма на облекло.

Най-лесният метод да се скъса с неприятните привички е при новолуние. То ще ви поддържа във вашите планове. Често неприятните навици са израз на сили без направление, които се нуждаят от вярно ориентиране, с цел да донесат някаква изгода. Когато се отказвате от неприятните си привички, неприятните чувства по това време не са толкоз мощни, за това е по-лесно да изоставите навиците точно в този момент, да вземем за пример отказването на цигари. Психическата реакция е естествена, а това е изключително значимо. Много е значимо да издържите първите дни. Ако ви е мъчно внезапно да го извършите, последователно намалявайте храната, цигарите или алкохола. В деня на пълнолуние би трябвало да си вземете последно довиждане с тях.

1-ви лунен ден продължава от момента на новолуние до първия изгрев на Луната, в тази ситуация до 08:13ч на идващия ден. Един от четирите дни на Хеката – времето на тъмната Луна. На небето в тези дни Луната не е видна. Не е доста ефикасен както за самостоятелна, по този начин и за групова работа. Времето е уместно за усамотение, самоанализ и оценка на предишните ни действия и за правене проекти за бъдещето. Жизнените сили са отслабени, по тази причина би трябвало да се заобикаля претоварване и да не се стартират нови рисковани каузи. Време за работа с стремежи. Подходящо е да се приложи лунната диета. В продължение на 24ч не би трябвало нищо не ядете. Разрешено е единствено чай, кафе, без захар, пиянство на течности.

И по този начин, основното в първия лунен ден е основаване на въображаем скелет на бъдещият лунен месец. Мечтайте! В това лунно денонощие е добре да помечтаем за бъдещето, само че не за нереалното, а за близкото през лунния месец. А с цел да не останат фантазиите безплодни, мислените облици за бъдещето би трябвало да бъдат колкото може повече съответни и подробни. Колкото можете повече реалистично и в оптималната степен правдиво си представяйте бъдещето. Пред мисленият ви поглед, мечтаните облици би трябвало да бъдат показани във всички нюанси и елементи. Колкото по-ярка е вашата фикция, толкоз по-добре. Също доста е значимо да си визиите бъдещето не като нещо, което е допустимо, а като към този момент станало. Подобен вълшебен банкет са употребявали маговете и жреците на античните култури и народите. Този способ разрешава да се сътвори в астрален проект “енергиен отпечатък” на бъдещото събитие, основава се мислеформа на наближаващото събитие. При вярна визуализация събитието обезателно ще стане, даже да не подхожда изцяло на заложената форма. Създава се енергийната матрица на идните събития и се структурира пространството и времето в направление, което сте избрали.

Не би трябвало да се предизвиква щета на никого, дори в мислите. За това е необходим непрекъснат самоконтрол. Добре е да има запалена свещ с еднакъв и топъл пламък до вас, върху който да се концентрирайте и да се концентрирате единствено върху хубави неща.

Секс – от пълностоен секс по-добре се откажете. Организмът се намира в самокорекция и всякаква външна интервенция ще попречи на вярната конфигурация на вашия биокомпютър. Затова пък можете да говорите за секса с цялостни детайлности.

Подстрижка - В този ден става биоенергийна конфигурация, при която вземат участие косите, по тази причина не се предлага никакво подкастряне. Въздържайте се от подстрижка, даже от подравняване на краищата на косата. Скъсявайки косите, вие скъсявате живота си и провокирате нещастни случаи и неприятности. Подстригването ще повлече след себе си заболявания, понижаване на деловата интензивност, либидото, понижава паметта и основава ментални проблеми. Можете да заплетете косичка за отбягване на отрицателни външни въздействия. Не я разплитайте до 2 лунен ден. По този метод вие се грижите за възобновяване на своето здраве и душа като допускате виталните сили на Природата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР