Луната е в знак Дева от 13:38ч до 13:04ч на

...
Луната е в знак Дева от 13:38ч до 13:04ч на
Коментари Харесай

Светъл и хармоничен ден – за преоткриване на света

Луната е в символ Дева от 13:38ч до 13:04ч на 28 септември

В дните на Дева хората демонстрират деловитост, разумност, податливост към ред и придирчивост. Изострят се усещанията ни към дреболиите, появява се желанието за критикуване на близък.Зачестяват разногласията с околните заради дребни подмятания и повече рецензии. Зад детайлностите нормално не се вижда цялото. Прекомерните условия към обслужването водят до кавги с продавачи, сервитьори, таксиметрови водачи.

Интуицията понижава. Подходящо време за рутинна и монотонна работа. Отговорните решения и сформиране на проекти по-добре в този момент да се отсрочат. Най-доброто време за главно разчистване на дома.

Добре е да се съблюдава диета. Уязвими са нервната система, кожата и целия стомашно-чревен тракт без правото черво.

28 лунен ден от 05:12ч на 27 септември до 06:31ч на 28 септември

Това е един от най-хармоничните и светли дни, предопределен за реализиране на висшите истини, за духовно просветление и напредък на духовно ниво.

Ден на положителните мисли, на положителните думи и положителните каузи. Всичко в другите дни, което е било неразбираемо и е създавало спънки, през днешния ден се прояснява, постоянно от единствено себе си посредством инцидентно прииждаща информация. Ден за алхимия на душата, когато е належащо да се работи с астралното тяло, с чакрите.

Денят е изпълнен с мистичност. Могат да се случат забавни неща с вас. Характерът им ще зависи от това по какъв начин ще прекарате лунното денонощие. Отредено ще е на праведника - богатство, на грешника - отмъщение. В този ден можете да оцените себе си по своите плодове. Ако ви споходят неприятни събития, това ще е резултат от вашите отрицателни дейности през миналия лунен месец. Постарайте се вярно да приемете всичко каквото пристигна - както хубавото, по този начин и неприятното. Не би трябвало да се внасят внезапни промени в персоналния живот, да не се вземат решение в този момент обществени проблеми.

И в душата на човек, и в природата царува естетика. Днес би трябвало да сте в приповдигнато въодушевление, в положително разположение на духа, да контролирате своите страсти и да се вслушвате във вътрешният си глас. Да се заобикалят разрушителните дейности, отрицателните мисли. Да не се споделят неприятни думи. Не би трябвало да изпитвате завист, да задържате обидите в себе си и да се стремите към възмездие. Молитвата и покаянието в този ден работят благотворно. Препоръчва се да поддържате връзка с подобаващите хора, това спомага да се повдигне настроението. Вслушайте се в препоръките, в случай че идват от близки хора и родственици. Всички каузи, които са с богатства цел се отдават елементарно и водят до триумф. Хубаво е да деянията благотворителност в постъпките си.

Днес е ден, в който всички ваши положителни каузи се възстановяват многократно. Ако през лунния месец сте помагали на хората, подкрепяли сте ги, изслушвали сте ги, то в този момент ще бъдете добре възнаградени. Може да е материално или нематериално. Всеки получава това, което е заслужил. Избягвайте да злоупотребявайте с доверието на близките и не се налагайте над тях.

С почитание се отнасяйте освен към хората, само че и към околния свят. Не късайте и не подарявайте откъснати цветя в този ден другояче ще станете съпричастни към разрушението. Добре е да съдействате на природата в нейното развиване. Например да посадите цветя.

Диета – Подходящо за недояждане, за изчистване на организма. Може да употребявате прясно изцедени сокове. Месото е добре да се заобикаля. Храната би трябвало да бъде лека и еднообразна.

Секс –На прелюдията е належащо да се отделите повече внимание, в сравнение с самия секс. А той би трябвало да е с мярка и да не е механическо осъществяване, а да се основава на усеща.

Подстрижка – Не е уместно за подкастряне. Тя може да снижи вашата интензивност.

Сънища - Информацията в сънищата може да се употребява. Образите на сънищата са най-вече оракулски, само че мъчно могат да се изтълкуват вярно. Ако не запомните съня си, това значи, че сте прекъснали връзката си с небесата, прекалено много сте се отдалечили от духовната си същина.

11 безоблачен ден –Денят е ярък и щастлив. Време за знание и преоткриване на света. Подходящ е за ограмотяване, четене и обучение. Ден на измененията. Трябва да можете реагирате незабавно на изменящите се обстановки инстинктивно. Обмислянето на решения не се предлага в този момент. Основната рекомендация през днешния ден е:”Прави всичко бързо!”
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР