Луната е в знак Дева от 08:19ч до 20:46ч на

...
Луната е в знак Дева от 08:19ч до 20:46ч на
Коментари Харесай

Денят е изпълнен с магическа енергия

Луната е в символ Дева от 08:19ч до 20:46ч на 15 септември

Луната надява своя монокъл и стартира да следи дали всичко е на мястото си, има ли ред.

Споровете с близките зачестяват, постоянно се вършат дребни подмятания и се насочат рецензии. Сега са значими детайлите и детайлностите. Хората като цяло се стремят повече към отговорност, ред, дисциплинираност. Стават по-практични, рационални и трезво мислещи. Най-доброто време да се работи това, което изисква доста точност и фокусиране. 

Уязвим е стомаха. По-добре да се съблюдава диета. Тези, които имат чувствителни стомаси, с цел да избегнат храносмилателни проблеми, не би трябвало да ядат мазна и пикантна храна. Препоръчва се зеленчуково и плодово меню.

Лунен календар: 28-ти лунен ден от 05:06ч на 13 септември до 06:09ч на 14 септември

Денят е изпълнен с магическата сила на сътворението. Възможно е да ви се открие нещо, което да преобърне изцяло живота ви. Много прелестни неща могат да се случат през днешния ден. Не се затваряйте пред света към вас. Почувствайте вибрацията му, усетете невидимата връзка на времето и дистанциите. Този лунен ден може да се назова финален. Това, което посяхте по-рано, дава своите плодове. Всичко, което сте създали, с цел да постигнете задачата, през днешния ден придобива цялостни контури.

Чудесно време за връзка и всевъзможни обществени контакти, изключително в случай че сте в положително въодушевление. Общуването носи наслада, новите запознанства ще се трансфорат в приятни и потребни контакти, а общуването в фамилията ще укрепи връзките.

Делови препоръки: Днес хората се характеризират с известна прочувствена непредсказуемост и могат да реагират остро на дреболии, които не заслужават внимание. Затова, когато говорите с шефа си, бъдете деликатни и правилни. 

Проследявайте всяка изречена дума, аргументирайте казаното, сдържайте страстите. Въпроси за кариера, функционални отговорности и нарастване на заплатите не си коства да се разискват в този ден. Шефът ви ще счете този диалог за несъответствуващ и раздразнението му няма да разреши да чуе вашите причини.

Спортни препоръки: Чудесно време за умерени извършения. Вземайки поради обстоятелството, че опцията да се контузите през този интервал е в пъти по-висока от естественото, до момента в който спортувате, бъдете премерени и деликатни. Също по този начин е идеално за правене на медитация.  Домашни препоръки: Двайсет и осмият лунен ден е уместно време за домашна работа. Можете да вършиме всичко - от малко разчистване до грандиозно възобновяване. Превърнете старите си проекти в действителност - през днешния ден няма ограничавания за каквато и да е активност. Тъй като пикът на интензивност ще пристигна през втората половина на деня, вършете по-лека работа през първата половина. Правете нещо елементарно и след обяд започнете да вършиме неща, които изискват повече физическа мощ. Всяка ваша концепция за възстановяване на дома през днешния ден, даже и дълготрайна, ще приключи с триумф и резултатът ще ви зарадва.

Почивка и здраве: Днес е уместно да обърнете огромно внимание на вашето здраве.

Погрижете се за пречистване на тялото – недояждане, клизма, идете на сауна, вземете вана с билкови отвари. Днес очите са доста уязвими. Откажете се от четенето, работата на компютъра, текстовата връзка в обществените мрежи за целия ден. Прекомерното напрежение на очите не е задоволително. Позволете си да се отпуснете и да се отдадете на самодоволство - можете да спите по през целия ден, да слушате приятна музика, да се разхождате умерено в парка. Отдихът навън ще ви зареди с нужната позитивна сила. За хората с хипертония денят е много сложен.

Внимавайте за кръвното си налягане, не е нужно да работите интензивно и да стоите на слънце.

Идеалният вид е да прекарате този ден на брега на водоем, отдавайки се на съзерцаване и релакс.

Хранене: Опитайте се да намалите количеството храна, което ядете. Днес е един от тези дни, когато не е нужно да претоварвате органите си. 

Според античните книги в края на четвъртияю лунен цикъл се предлага осъществяването на очистващи процедури за организма, като първата стъпка към това е цялостен отвод или минимална консумация на храна.

 Така че, в случай че решите да извършите ден на гладно, пробвайте се да започнете, като от самото начало пиете единствено пресни плодови сокове. Като опция можете да добавите плодове и зеленчуци към вашата диета. Но през днешния ден мощно се предлага да се изостави тежката храна, най-вече месото.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР