Луната е в знак Дева от 06:06ч до 17:52ч на

...
Луната е в знак Дева от 06:06ч до 17:52ч на
Коментари Харесай

Посветете времето си на вътрешния свят, на хоби или увлеченията си

Луната е в символ Дева от 06:06ч до 17:52ч на 29 май

Когато Луната е в символ Дева и най-разхвърляните хора стават по-организирани. Добро време за решение на всекидневни проблеми. Трябва да има повече отговорност, ред, дисциплинираност. Именно в този момент не би трябвало да се подценяват и най-дребните елементи, тъй като както се споделя и “най-малкото камъче може да преобърне колата ”. Необходимо е да бъдете точни като швейцарски часовник. Хората демонстрират благоразумие, деловитост и рационализъм. Често може да чувате рецензии.

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, заради което се предлага щадяща диета. Повишава се заплахата от хранителни отравяния. Алкохолът в този интервал работи като киселина и мощно поврежда нервната система. Здравето е внимателно.

Лунен календар: 9 лунен ден от 12:40ч на 27 май до 13:43ч на 28 май

Символи на деня са прилеп, Млечния път. Този лунен ден алегорично е обвързван със знак Рак и се смята за първия сериозен ден от лунния цикъл. Често съответствува с първата площ на Слънцето и Луната (енергиен аспект на една четвърт от кръга). Това е напрегната взаимовръзка, която се характеризира с внезапна и дейна сила, която търси излаз да излезе и в дадения случай се възприема отрицателно.

Труден ден. Време на енергиен поврат. Не се учудвайте, в случай че ви се коства, че не ви върви. Не правете проекти, не започвайте нови каузи. Отложете вземането на виновни решения. Постарайте се да не се занимавате с пари - не харчете, нито вземайте, нито давайте пари на заем.

Избягвайте да се срещате с хора, които не ви обичат и ви завиждат. Днес елементарно могат да ви урочасат неприятните очи, защото вътрешната сила е отслабена. Използвайте познатите ви техники за отбрана. Може да се проявят вашите недостатъци, да имате проблеми със здравето или спад на виталната сила. Сега вашият организъм е безусловно беззащитен, защото се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е подготвен за съществено натоварване.

Какво може да се прави? Повече да се почива, с цел да се възвръщат силите си. Да се посвети времето на вътрешния свят, на занимание или увлеченията си. Добро време за решение на всекидневни проблеми, само че да се заобикалят значими въпроси. Не се концентрирайте върху мрачни мисли.

Най-уязвими са гърдите, коремната област и кръвообръщението. Въздържайте се от енергични физически извършения, масаж, посещаване на сауна. Изчистващата баня ще е единствено от изгода. Всякакви очистителни процедури в този интервал са добре пристигнали. Да се заобикаля преяждането. Добре е да предприемете ликвидиране на пространствата и тялото - физически и ментално.

Тъй като на 9-ия ден от лунния месец има доста огромна възможност от непредвидени спорове, мощно се предлага да прекарате деня в цялостно усамотение. В противоположен случай можете да развалите връзките си със фамилията и околните другари.

В девети лунен ден е добре да се въздържате от полови връзки. Жените би трябвало да бъдат доста деликатни, защото мъжете в този ден са доста податливи на експанзия и необуздани полови стремежи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР