Луната е в знак Дева. Изострят се възприятията ни към

...
Луната е в знак Дева. Изострят се възприятията ни към
Коментари Харесай

Днес е време, когато пред човек се откриват широки перспективи за достигане до щастието

Луната е в символ Дева. Изострят се усещанията ни към дреболиите, появява се желанието за критикуване на близък. Много елементарно се реагира мигновено даже на най-незначителните несъответствия и дреболии. Хората като цяло са по-практични, рационални и трезво мислещи.

Време, в което човек се замисля за своето здраве и за режима си на хранене. Уязвима е кожата и храносмилателната система.

22 лунен ден (00:00-24:00 ч) Днес по лунният календар е ден на индийският господ Ганеша, който защищава от рискове, носи благополучие и шанс. Според преданията този господ е създателят на “Махабхарата”, който е стоял зад гърбовете на мъдреците, които са я писали сходно на нашата библия. Ден на висшата небесна мъдрост, тайните познания и тяхното рационално потребление. Добър ден за медитация върху сакрални знаци, мандали, карти таро. Подходящо време за прояви на благотворителност и за предаване на опит и познания. А според християнската традиция, през този лунен ден Бог изпратил Гаврил да занесе святата новина на Дева Мария.

Време, когато пред човек се откриват необятни вероятности за постигане до щастието. Препятствията, които застават пред вас, не са огромни проблеми, а служат единствено един тип за тренажор. Необходимо е да видите позитивната страна на всичко, което се случва с вас. Добре е да деянията своята благотворителност и милосърдие, да извършите подарък на някого, даже нещо дребно да е. Избягвайте непотребното натоварване със разногласия и спорове. Не би трябвало да се рискува, тъй като това може да повлече след себе си доста непредсказуеми и неуправляеми събития. Пазете си нервите и здравето. Не би трябвало също по този начин да се претоварвате физически и прочувствено. Заболявания появили се през днешния ден са много рискови. Добър знак е да намерите дребни монети с герба нагоре.

Единственият лунен ден, когато използването на сладко е желателна и по всякакъв начин се приветства. Също употребявайте повече зеленчуци, въобще растителна храна в огромни количества. Не би трябвало да се подхваща нищо ново, никакви дейности, от които да очаквате триумф или приятност. Препоръчва се да се посветите на дома и домашната работа.

Подстрижка – Не се подстригвайте доста късо! Може след подстрижката в този ден да придобиете нещо ново, само че също по този начин може да се сдобиете с няколко непотребни кг.

Покупки - Благоприятно е за покупки на облекла и декорации, за неща доставящи наслаждение.

Сънища – В съня си ще видите знаци, които ще ви оказват помощ да разберете в коя част от своята Душа би трябвало да внесете светлина и наслада. Опирайки се на знаците на вашия сън, нужно е да видите къде непрекъснато допускате неточности и кое ви пречи да усетите пълноценно насладата от битието. Сънищата единствено призори имат значение.

22-и лунен ден – знак: Слонът Ганеш със счупени бивни - Хората, родени в 22-ри лунен ден се явяват носители на голяма мъдрост и голям брой секрети познания. От тях излизат положителни учители, философи, които могат да разшифроват забравените свещени символики, да схванат другите свещени текстове и да обхванат в дълбочина на духовното обучение. Ако подобен човек не се развива духовно, може да стане корав реакционер, който не е в положение да схване нищо ново и непрекъснато ще е сигурен в своята справедливост и ще спори.

Често родените в този ден, доживяват до дълбока напреднала възраст, освен това резервират отлична памет и избистрен разум. Имат всички шансове за триумф. Ключът към този триумф е непрекъснатото саморазвитие. Умеят да виждат това, което другите не виждат. Често са способни да предскажат бъдещето. Дълголетници, като през тези дълги години би трябвало да донесат изгода на доста хора.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР