Луната е в знак Дева до 09:53ч на 24 май.

Луната е в знак Дева до 09:53ч на 24 май. ...

Стари недовършени дела напомнят за себе си.


Луната е в знак Дева до 09:53ч на 24 май. Период, благоприятстващ практическата реализация на замислите. Хората се настройват на делова вълна и се концентрират върху конкретни цели.

Прецизност и стремеж към съвършенство са водещите мотиви. Повече критичност и аналитично мислене. Да се използват повече плодове и зеленчуци. Подходящо за козметични процедури. Уязвими са нервната система и целият стомашно-чревен тракт без правото черво.

8 лунен ден продължава до 14:20ч. Може да се появи емоционална нестабилност, безпричинна смяна в настроенията. Старите недовършени дела могат да напомнят за себе си в този ден и да отнемат много сили и време. Не се преуморявайте, избягвайте излишното суетене и бързането. Не планирайте нищо, което изисква голямо напрежение.

След това започва 9 лунен ден от 14:20ч и продължава до 15:27ч на следващия ден.

Този лунен ден символично е свързан със знака Рак и се счита за първия критичен ден от лунния цикъл. Често съвпада с първата квадратура на Слънцето и Луната (енергиен аспект на една четвърт от кръга). Това е напрегната взаимовръзка, която се характеризира с рязка и активна енергия, която търси изход да излезе и в дадения случай се възприема негативно.

Може да се проявят вашите слабости, да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Сега вашият организъм е абсолютно незащитен, тъй като се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е готов за сериозно натоварване.

В емоциите може да се наблюдава сдържаност, безразличие, нетърпимост към чуждите недостатъци, мнителност и потребност от ред. Да се ограничат контактите с други хора и да не се влиза в спорове. Не се концентрирайте върху мрачни мисли, побеждавайте ги с енергията на любовта и всеопрощението.

Съществува необходимост от енергийно разрешение между съзнателното и безсъзнателното у нас, нашата реакция на енергията на деня определя равнището на нашата осъзнатост. В 9-ти лунен ден често се заблуждаваме, появяват се въпроси от подсъзнанието като тревожни сънища, необясними дневни страхове, фобии. Причините в 9-ти лунен ден се зараждат в 8-ми. Важно е да контролираме емоциите и при неуравновесеност да анализираме кое е довело до това състояние, но причините трябва да търсим вътре в нас. Ако вътрешното състояние се наруши, желателно е малко време да прекараме в резонансна обстановка: след пребиваването сред много хора, да останем в тясно общуване или уединение.

На равнището на тялото денят е свързан с гърдите. Не е добър признак, ако ви болят гърдите, ребрата. Междуребрената невралгия е знак за емоционална неуравновесеност. Не се гледайте в огледало, може да ви се появи чувство за малоценност. Желателно е по-малко да спите. Добре е да се въздържате от енергични физически упражнения, масаж, посещение на сауна.

Диета - Отлично време за пост и разтоварване. Изберете деликатни продукти и се откажете от изкуствените (газирани напитки, сладкиши и т.н.). Може риба, но изключете друго месо, гъбите и продълговати зеленчуци като краставици, моркови. Да се избягва преяждането.

Секс - Въздържайте се от сексуални отношения.

Подстригване е допустимо и все пак, ако не е наложително го отложете за по-добри дни.

Езотерика – Създайте си астрална защита, обграждайте се с бяла светлина, изговаряйте защитни формули.

Сънища, които предстоят(вижте времето) ще покажат какви конфликти съществуват на подсъзнателно ниво, указват вътрешният скрит конфликт и неговият характер. Всичко, което се яви в съня има отношение към вашата карма. През нощта могат да се явят кошмари и мъчителни съновидения.

Източник: novini.bg