Луната е в знак Дева до 09:53ч на 24 май.

...
Луната е в знак Дева до 09:53ч на 24 май.
Коментари Харесай

Стари недовършени дела напомнят за себе си

Луната е в символ Дева до 09:53ч на 24 май. Период, благоприятстващ практическата реализация на замислите. Хората се настройват на делова вълна и се концентрират върху съответни цели.

Прецизност и блян към съвършенство са водещите претекстове. Повече сдържаност и аналитично мислене. Да се употребяват повече плодове и зеленчуци. Подходящо за козметични процедури. Уязвими са нервната система и целият стомашно-чревен тракт без правото черво.

8 лунен ден продължава до 14:20ч. Може да се появи прочувствена неустойчивост, безпричинна промяна в настроенията. Старите незавършени каузи могат да припомнят за себе си в този ден и да лишават доста сили и време. Не се преуморявайте, избягвайте непотребното лутане и бързането. Не планирайте нищо, което изисква огромно напрежение.

След това стартира 9 лунен ден от 14:20ч и продължава до 15:27ч на идващия ден.

Този лунен ден алегорично е обвързван със знака Рак и се смята за първия сериозен ден от лунния цикъл. Често съответствува с първата площ на Слънцето и Луната (енергиен аспект на една четвърт от кръга). Това е напрегната взаимовръзка, която се характеризира с внезапна и дейна сила, която търси излаз да излезе и в дадения случай се възприема отрицателно.

Може да се проявят вашите недостатъци, да имате проблеми със здравето или спад на виталната сила. Сега вашият организъм е безусловно беззащитен, защото се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е подготвен за съществено натоварване.

В страстите може да се следи въздържаност, равнодушие, непоносимост към непознатите дефекти, подозрителност и нужда от ред. Да се лимитират контактите с други хора и да не се влиза в разногласия. Не се концентрирайте върху мрачни мисли, побеждавайте ги с силата на любовта и всеопрощението.

Съществува нужда от енергийно позволение сред съзнателното и безсъзнателното у нас, нашата реакция на силата на деня дефинира нивото на нашата осъзнатост. В 9-ти лунен ден постоянно се заблуждаваме, появяват се въпроси от подсъзнанието като тревожни сънища, необясними дневни страхове, уплахи. Причините в 9-ти лунен ден се зараждат в 8-ми. Важно е да направляваме страстите и при ненормалност да проучваме кое е довело до това положение, само че аргументите би трябвало да търсим вътре в нас. Ако вътрешното положение се наруши, налага се малко време да прекараме в резонансна конюнктура: след пребиваването измежду доста хора, да останем в тясно другарство или усамотение.

На нивото на тялото денят е обвързван с гърдите. Не е добър симптом, в случай че ви болят гърдите, ребрата. Междуребрената невралгия е знак за прочувствена ненормалност. Не се гледайте в огледало, може да ви се появи възприятие за непълноценност. Желателно е по-малко да спите. Добре е да се въздържате от енергични физически извършения, масаж, посещаване на сауна.

Диета - Отлично време за пост и разтоварване. Изберете деликатни артикули и се откажете от изкуствените (газирани питиета, сладкиши и т.н.). Може риба, само че изключете друго месо, гъбите и продълговати зеленчуци като краставици, моркови. Да се заобикаля преяждането.

Секс - Въздържайте се от полови връзки.

Подстригване е възможно и въпреки всичко, в случай че не е неотложно го отложете за по-добри дни.

Езотерика – Създайте си астрална отбрана, обграждайте се с бяла светлина, изговаряйте защитни формули.

Сънища, които предстоят(вижте времето) ще покажат какви спорове съществуват на подсъзнателно равнище, указват вътрешният прикрит спор и неговият темперамент. Всичко, което се яви в съня има отношение към вашата карма. През нощта могат да се явят кошмари и мъчителни съновидения.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР