Луната е в знак Дева до 04:14ч на 27 април.

...
Луната е в знак Дева до 04:14ч на 27 април.
Коментари Харесай

Не предприемайте нищо ново и важно

Луната е в символ Дева до 04:14ч на 27 април. Сега хората са по-отговорни, подредени и дисциплинирани. Добро време за решение на всекидневни проблеми, само че до 12:50ч. Особено настоящи са въпросите, свързани със здравето на индивида и здравословния метод на живот.

Слабо място в човек се явяват червата и стомашно-чревният тракт. Може да се предприеме разтоварване или недояждане. Добре е да се вършат процедури по ликвидиране на кръвта, за лекуване на кожни болести. Препоръчват се солени вани за краката, масаж на краката, водни процедури.

От 12:50ч. до 04:14ч на 27 април, Луната ще се движи на луфт. В този интервал не предприемайте нищо ново и значимо. Не правете значими покупки, не подписвайте контракти.

До 16:29ч въздействат към момента трендовете на 11 лунен ден. Един от най-силните енергийни дни. Необходимо е нерешителност и внимание във всички каузи. В човек се пробужда голяма мощ, която би трябвало да бъде отправена към съзидание. Чувства се изпълнен със мощ, самонадеяност, възторг и стремежи за дейности. Всичко, което започнете в този момент, би трябвало да бъде доведено до край. Не се предлага бездейност и седящ метод на живот, само че и да се претоварвате е несвоевременно.

Денят е рисков за взаимоотношенията. Всяко деяние или даже почтено казана дума може да провокира пристъпи на яд и не се знае по какъв начин могат да се развия нещата. Реакциите са непредсказуеми. Бъдете внимателни и деликатни във всичко.
Физическата интензивност е по-добре да се ограничи тези дни. Нарастват реакциите на стресовите обстановки. Подходящо е за начало на недояждане. Заболяванията, почнали в този интервал, са по-опасни за дамите. Благоприятни са масажите на бедрата, кръста и гръбначният дирек, разходките на чист въздух. Те ще способстват насищането на организма с повече О2 и за по-добър сън. Препоръчват се очистителни процедури.

В 16:29ч стартира новият 12 лунен ден, който ще продължи до 17:36ч на идващия ден.

Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Не следвайте предначертаното, тъй като всичко може да се обърне наобратно. Изисква се избрана централизация. Нужно е да се вслушвате в своите чувства, а не да ги анализирате. Молитвите, отправени в този ден, в случай че са откровени, обезателно се сбъдват.

Контактуването е удобно. Може да установявате връзки, да вършиме отстъпки, да стигате до помирение. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и състрадание, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Отделете време за по-стари родственици, родители, навестете заболели другари. Благоприятно е да се посети черква и да изразите молбите си, които в този ден биват чути свише.

Не е добре да се самосъжалявате, да плачете и да се жалвате. Може да заседнете в това положение за дълго.
Препоръчва се да се пие чай от червен кантарион и пресни сокове. Полезно е за занимания с йога и други източни практики. Идеално време за уединени практики, за клетви за безмълвие и медитации, както и за молитвени практики. Не се претоварвайте с тежки тренировки, само че можете да си извършите лек масаж.

Сексът в дванадесети лунен ден би трябвало да бъде колкото може повече нравствен. Важни са не толкоз техническите умения, колкото изложение на обич, деликатност, добрина и схващане.

Бизнес – Финансовите интервенции могат да бъдат сполучливи единствено при изискване, в случай че избрана част от парите отидат за щедрост или спонсорство на духовни мероприятия – градеж на църковен храм да вземем за пример. Парите в този момент работят единствено за нематериалност, щедрост и нищо друго. Твърде потребно за бизнеса е да се спонсорират лечебни заведения, старешки домове, интернати. Колкото повече пари пожертвате за щедрост, толкоз по-успешен ще е вашият бизнес, само че единствено при изискване, че тези пари са дадени от чисто сърце, а не поради бъдещи изгоди. Неискреността няма да донесе стремежи резултат.

Можете да се подстригвате през целия ден.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР