Луната е в знак Дева до 04:14ч на 27 април.

Луната е в знак Дева до 04:14ч на 27 април. ...

Не предприемайте нищо ново и важно.


Луната е в знак Дева до 04:14ч на 27 април. Сега хората са по-отговорни, подредени и дисциплинирани. Добро време за решаване на всекидневни проблеми, но до 12:50ч. Особено актуални са въпросите, свързани със здравето на човека и здравословния начин на живот.

Слабо място в човек се явяват червата и стомашно-чревният тракт. Може да се предприеме разтоварване или гладуване. Добре е да се правят процедури по очистване на кръвта, за лечение на кожни заболявания. Препоръчват се солени вани за краката, масаж на краката, водни процедури.

От 12:50ч. до 04:14ч на 27 април, Луната ще се движи на празен ход. В този период не предприемайте нищо ново и важно. Не правете важни покупки, не подписвайте договори.

До 16:29ч влияят все още тенденциите на 11 лунен ден. Един от най-силните енергийни дни. Необходимо е предпазливост и внимание във всички дела. В човек се пробужда огромна сила, която трябва да бъде отправена към съзидание. Чувства се изпълнен със сила, самоувереност, ентусиазъм и желания за действия. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край. Не се препоръчва пасивност и седящ начин на живот, но и да се претоварвате е неуместно.

Денят е опасен за взаимоотношенията. Всяко действие или дори невинно казана дума може да предизвика пристъпи на гняв и не се знае как могат да се развия нещата. Реакциите са непредсказуеми. Бъдете предпазливи и внимателни във всичко.
Физическата активност е по-добре да се ограничи тези дни. Нарастват реакциите на стресовите ситуации. Подходящо е за начало на гладуване. Заболяванията, започнали в този период, са по-опасни за жените. Благоприятни са масажите на бедрата, кръста и гръбначният стълб, разходките на чист въздух. Те ще способстват насищането на организма с повече кислород и за по-добър сън. Препоръчват се очистителни процедури.

В 16:29ч започва новият 12 лунен ден, който ще продължи до 17:36ч на следващия ден.

Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Не следвайте предначертаното, защото всичко може да се обърне наопаки. Изисква се определена концентрация. Нужно е да се вслушвате в своите усещания, а не да ги анализирате. Молитвите, отправени в този ден, ако са искрени, обезателно се сбъдват.

Контактуването е благоприятно. Може да установявате отношения, да правите отстъпки, да стигате до примирие. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и милосърдие, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Отделете време за по-стари роднини, родители, навестете болни приятели. Благоприятно е да се посети църква и да изразите молбите си, които в този ден биват чути свише.

Не е добре да се самосъжалявате, да плачете и да се жалвате. Може да заседнете в това състояние за дълго.
Препоръчва се да се пие чай от червен кантарион и пресни сокове. Полезно е за занимания с йога и други източни практики. Идеално време за уединени практики, за обети за мълчание и медитации, както и за молитвени практики. Не се претоварвайте с тежки тренировки, но можете да си направите лек масаж.

Сексът в дванадесети лунен ден трябва да бъде колкото може повече духовен. Важни са не толкова техническите умения, колкото изразяване на любов, нежност, доброта и разбиране.

Бизнес – Финансовите операции могат да бъдат успешни само при условие, ако определена част от парите отидат за благотворителност или спонсорство на духовни мероприятия – строеж на църковен храм например. Парите сега работят само за духовност, благотворителност и нищо друго. Твърде полезно за бизнеса е да се спонсорират болници, старчески домове, интернати. Колкото повече пари пожертвате за благотворителност, толкова по-успешен ще е вашият бизнес, но само при условие, че тези пари са дадени от чисто сърце, а не заради бъдещи изгоди. Неискреността няма да донесе желания резултат.

Можете да се подстригвате през целия ден.

Източник: novini.bg