Луната е в знак Близнаци до 17:28ч. Усеща се прилив

Луната е в знак Близнаци до 17:28ч. Усеща се прилив ...

Не давайте на друг да ползва личните ви вещи!.


Луната е в знак Близнаци до 17:28ч. Усеща се прилив от енергия и желание да се действа активно. Интелектуалните потребности сега са по-важни. Хората са по-лекомислени, склонни към вземане на бързи решения. Чрез излишна бъбривост се губи много време за празни разговори. Нараства потребността от смяна на обстановката и нови впечатления. Подходящо е за общуване, за започване на нови връзки, обмен на информация, краткотрайни неща.

Уязвими са раменният пояс, ръцете, белите дробове, нервната система.

6 лунен ден започва от 09:58ч и продължава до 10:54ч на следващия ден.

В този ден към земята идва мощен енергиен поток. Човек получава възможност да приема космическа енергия и космическа информация. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци. Всичко, което се случва в този лунен ден е обхванато от ореол на спокойствие и равновесие. Шестият лунен ден дава на човека възможност да обмисли всички промени, настъпили през първите дни на лунния месец. Не всичко може лесно да проникне в новата атмосфера, не всичко безпроблемно може да се влее в новата реалност. Ето защо се отделя този специален ден за адаптиране, преосмисляне, оценка на последните събития. Трябва да се отбележи, че шестият лунен ден не носи нищо ново - нито добро, нито лошо. Това е период на стабилност. Всички ситуации са неутрални, не влияят върху цялостната картина на живота. Това време трябва да се използва за почивка и тихи занимания. Ако отдавна сте искали да си вземете почивен ден, но все не можете да намерите ден за това, този лунен ден е идеален ден за почивка.

Възможно е да имате телепатична връзка с близък човек. Ден на интуитивното знание и за служене на другите. Въздържайте се от всякакви пътувания! Не давайте на друго лице да ползва личните ви вещи (дори на близки хора)! Счита се, че заедно с вещите си ще предадете душевното си спокойствие и късметът ще ви напусне. Днес наблюдавайте света наоколо, без да се намесвате в събитията. Не реагирайте на провокации. В конфликтни ситуации вземете неутрална страна и се откажете от бурните емоционални реакции. Всеки емоционален шок - както отрицателен, така и положителен, може да доведе до разрушителни вътрешни процеси. Денят е благоприятен за занимания с пранаяма и други подобни практики.

В шести лунен ден постепенно на човек започват да му се откриват истини, които по-рано са били недостъпни за него. Безусловно няма да разгадаете големите загадки на света, но за себе си ще си изясните въпросите, които ви безпокоят. Например, ако не сте успели да разберете дълго време, дали вашата половинка изпитва искрени чувства или се съмнявате в лоялността и предаността на най-добрия си приятел, то сега лесно ще разберете къде е истината и къде лъжата.

Диета – Не налитайте на въглехидрати – особено на сладки и тестени изделия. По-добре е да изберете ястия богати на протеини, както от растителен, така и от животински произход. Млечните продукти имат благоприятен ефект. В никакъв случай не гладувайте, в противен случай можете да си спечелите сериозни заболявания на храносмилателната система.

Секс - В този лунен ден сексуални отношения трябва да бъдат спокойни и нежни. Това е време за класическия секс с традиционни пози. Препоръчва се по-малко секс, повече нежни думи, ласки, целувки, прегръдки и нежности. Това е най-добрият ден за секс на по-възрастните хора с влошено здравословно състояние.

Бизнес – В сферата на бизнеса е добре да се прояви малко пасивност. Идеално време за почивка. Опасно е голямото напрежение, което може да повлияе не само на здравето, но и на бизнеса. Бъдете внимателни с финансовите операции или дори ги отложете. Останете по възможност максимално спокойни. Нежелателно е да продавате, по-добре е да придобивате.

Подстрижка – Ако сте решили скоро да се подстригвате, то днес е един от оптималните дни за това. Подстрижката способства подобряване на вашето здраве. Ще се намерят нови способи за нови финансови източници в скоро време.

Покупки – Може да купувате само това, което има връзка с творчеството и интелектуалната дейност. Това могат да бъдат книги, тетрадки, блокчета, моливи, принадлежности за рисувате, билети за театър, музей и т.н. С покупката на други неща могат да възникнат проблеми.

Гадаене – благоприятно време за гадаене на бъдещето.

Сънищата в шести лунен ден се считат за пророчески. Символите могат да открият на човека информация не само за него, но и за бъдещето му. Много е важно да се доверите на интуицията си. За сънищата, които сте сънували, не трябва да разказвате на никого. Ако ви се присъни познат човек, това означава, че или нещо му е нужно или че той има да ви връща някакъв дълг.

Източник: novini.bg