Луната е в знак Близнаци до 17:25ч на 18 юли

...
Луната е в знак Близнаци до 17:25ч на 18 юли
Коментари Харесай

Денят е емоционално нестабилен и носи опасност от конфликти

Луната е в символ Близнаци до 17:25ч на 18 юли

Периода принадлежи на въздушната буря. Засилва се жизнеността, общителността, желанието да се работи бързо, любознателността и любознанието стават по-активни. Емоциите са по-повърхностни. Енергията се разпилява в нехайно любознание, безполезни старания, в „ нищонеправене”, за свободно забавление. Хората в този момент са подложени на всевъзможни външни въздействия, прекомерно податливи, неспособни да мислят задълбочено и да вземат съществени решения, прекомерно прочувствени и импулсивни, склонни към лекомислени и повърхностни действия и непредвидените решения. Много е значимо да има самоконтрол.

Уязвими са плещите, ръцете, раменете, пръстите на ръцете, нервната система дробовете. От маникюр е добре да се откажете.

Доминиращ 26 лунен ден от 02:59ч на 17 юли

Символ на деня е жабата, блатото. Това е един от рисковите и сериозни дни, през който хората са предразположени повече към спорове. Отнасяйте се доколкото е допустимо към всичко ставащо с известна подигравка и не губете възприятието си за комизъм. За деня е присъща прочувствена неустойчивост, честа промяна в настроенията, което води до разногласия, разправии и кавги. Особено деликатни да бъдат водачите. Възможни повреди, стълкновения по пътищата и други неприятности чакат тези, които не са внимателни.

Препоръчва се да се въздържате от дейни дейности, повече да почивате и да не хабите силите си, избягвайте физическото натоварване. На тренировки и фитнес изпълнявайте единствено разхлабващи, разпускащи и стречинг извършения.

За бизнес е рисков този интервал. Счита се, че всички каузи, свързани с бизнеса в този ден са обречени на крах, даже в случай че първоначално всичко да наподобява, че върви добре. Не си коства да се подхваща и стартира нищо, защото по-скоро ще донесе единствено загуби и щета. Сега хората са склонни към безгрижно държание, да прахосват пари напразно, да вършат ненужни покупки. Пазете се от обири и загуби. Трябва да бъдете оптимално внимателни и деликатни. Откажете от ненужните връзки и контакти, избирайте хората, с които поддържате връзка.

Секс - По-добре е да се въздържате, защото те няма да получите предстоящото задоволство. Сега е противопоказен секса за еднополови връзки и за секс с непознати.

Подстригване и подравняване на косата не планирайте. Това може да докара до сриване на вътрешната сила и до депресии.

Сънищата имат отношение към значими решения във вашия живот. Да видите на сън кошмари - просветление на заплетени обстановки. Образите в съня отразяват тъмната страна на човешката персона, изплуват от подсъзнанието.

29 безоблачен ден – Ден на благите проявления и инициативи. В този безоблачен ден можете да се обърнете с молба към Предците си да ви окажат помощ. Добре е да се посети храм. Най-добрият ден за молебствия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР