Луната е в нарастваща фаза в знак Телец до 15:59ч На

...
Луната е в нарастваща фаза в знак Телец до 15:59ч
На
Коментари Харесай

Болестите започнали в този ден са кармични

Луната е в възходяща фаза в символ Телец до 15:59ч

На напред във времето излизат материалните ползи и желания. Лунното въздействие подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи, предпочитащи повече да се доверяват на себе си, в сравнение с да разчитат на непозната поддръжка. Неблагоприятно време за всичко обвързвано с риск и нужда да се взема бързо решение, само че уместно за започване на всичко, което изисква дълготрайно време за реализация.

Уязвими са гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята,  щитовидната жлеза. Гърлото би трябвало да се пази освен от студени и газирани питиета, само че и от горещи, прекомерно говорене, кряскане.

Луната е единствено 1 минута на луфт (от 15:58ч до 15:59ч) и минава в символ Близнаци, където ще остане до 23:52ч на 22 януари

При Луна в Близнаци се усилва склонността към лекомислени и повърхностни действия и непредвидените решения. Необходимо е да има повече самоконтрол. Рутинната работа е досадна и скучна. Много е потребно да се вършат разходки и къси пътувания. Необходим е  доста чист въздух. Ако не можете да сте на открито, по-често проветрявайте пространствата. Благоприятно време за другарство. Емоциите са по-повърхностни. Избягвайте уединението, уместно е за посещаване при родственици или близки другари.

Уязвими са плещите, ръцете, пръстите на ръцете, раменете, нервната система, дробовете.

Лунен календар: продължава 9 лунен ден до 12:39ч 

Следва 10 лунен ден от 12:39ч на 20 януари до 13:16ч на 21 януари

Денят носи позитивна, мека сила, която въздейства на индивида по най-хубавия метод, като носи шанс. Това е прелестно време. Символ на деня е фонтанът и всеки източник на живителна влага. В този лунен ден Кундалини се издига. Подходящо време за самопознание и самоусъвършенстване. Възможни са неочаквани разкрития, може би ще научите нещо, което не сте знаели преди, някои дългогодишни мистерии или проблеми ще бъдат позволени.

Плановете могат да се приведат в деяние. Получавате опцията да употребявате силата на Вселената, която оказва помощ да реализирате своите проекти. Ако се разстроите от нещо - няма значение. Неприятното чувство скоро ще премине, след известно време изцяло ще забравите за случилото се.

10 лунен ден се свързва с родовите корени, с първоизточника. Благоприятно е за отмора и време, прекарано в фамилията, подсилване на фамилните обичаи. Навестете родители, родственици, другари, заемете се обичаните си каузи. Крайно нежелателно е да изгаряте мостовете след себе си, да рушите от дълго време открити връзки. Благоприятно за развиване на партньорските връзки, за подсилване на връзките и основаване на контакти. Не се предлага усамотение. 

Всички неприятности, които пораждат през днешния ден, са краткотрайни, не ги приемайте драговолно. Те ще минат бързо и няма да оставят диря в душата ви. Но всичко стартирано през днешния ден ще пусне дълбоки корени, в това число спорове и фамилни кавги, тъй че е по-добре да изгладите всички неприятни обстановки.

Намаляването на силата и неприятното здраве през днешния ден демонстрират, че нещо не е напълно в ред с силата. Най-вероятно това е породено от затънал метод на живот. В здравно отношение козметичните процедури е по-добре да се отсрочат. Не би трябвало да изстисквате пъпки, да се късат бенки, да се отстраняват брадавици. Болестите са кармични. Ако човек злоупотреби с силата, това води до нарушаване на имунната система и онкологично.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР