Луната е в Близнаци до 17:16ч на 26 декември Периодът принадлежи

...
Луната е в Близнаци до 17:16ч на 26 декември
Периодът принадлежи
Коментари Харесай

Денят е загадъчен и мистичен, всичко сторено днес има ефекта на бумеранг

Луната е в Близнаци до 17:16ч на 26 декември

Периодът принадлежи на въздушната буря. Засилва се жизнеността, общителността, желанието да се работи бързо, любознателността и любознанието стават по-активни. Хората елементарно изпадат под всевъзможни външни въздействия, прекомерно са податливи, неспособни да мислят задълбочено и да вземат съществени решения. Нараства желанието за другарство,  покачва се обществената интензивност, любезност. Може да се почувствате прекомерно прочувствени и импулсивни, склонни към лекомислени и повърхностни действия и непредвидените решения. Склонност към вътрешна неопределеност. Опитайте се да постигнете естетика и баланс вътре в себе си.

Уязвими са плещите, ръцете, раменете, пръстите на ръцете, нервната система дробовете. От маникюр е добре да се откажете.

Лунен календар: продължава 13 лунен ден до 15:18ч

13 лунен ден е  мистериозен и тайнствен, в който се отваря врата сред земята и небето. В него постъпват такива галактически трептения, които удобно въздействат върху креативната сила. В 13-ия лунен ден енергийният поток образува пръстен, свързващ началото и края, сходно на метода, по който змията гълтам опашката си. Енергията на този лунен ден въплъщава цикличния темперамент на събитията, свързвайки причина и разследване, началото и края. Като цяло към всичко би трябвало да се отнасяте с нужното внимание и съвестност. Може доста да научите от хората, вслушвайки се в техните препоръки. Този лунен ден е предопределен да се работи над грешките и да се поправят. Всичко, което ще бъде направено в 13-ия лунен ден, има далечни последствия и резултат на бумеранг, когато и положителното, и злото се върнат.

Различни обстановки от живота могат да се повторят, хора и събития от предишното да се завърнат, може би в леко изменена форма. Много е евентуално да срещнете хора, с които в миналото сте се разделили и то не по най-хубавият метод. Не се изненадвайте, в случай че внезапно, без явна причина някой бивш/а се появи на хоризонта.

Ако във вашето обграждане има хора и след другарство с тях ви остават неприятни усеща, получавате възприятие на непълноценност, главоболие, стартирате да изпадате в меланхолия, това е идеалният миг да скъсате с тях връзки и да продължите напред. Добре е също да се въздържате от нови запознанства и контакти.

Следва 14 лунен ден от 15:18ч на 25 декември до 16:07ч на 26 декември

Символ на деня е тръбата. Време за апел, приемане на познания при потребление на източници на информация, усърдни молебствия и работа със свещени текстове. Това е най-мощният енергиен ден на месеца.  Счита се за благополучен ден. Ключовият аспект за деня е съзидание. Хубаво е началото на значимите каузи да се пренесат в този лунен ден. Можете да стартирате нови инициативи. Време за решителни дейности. Имате последна опция да извършите нужните корекции. Съдбата ще ви покровителства. Избягвайте да прекарвате този специфичен ден в бездействие и бездейност. Не губете времето в дреболии и празни приказки.

В този ден са вероятни неочаквани промени в настроението, защото душeвността претърпява обилни натоварвания. Не би трябвало да оставяте обаче неприятни усеща да ви превземат. Най-доброто средство против тях са точно интензивността, действието и физическото натоварване.

Хубаво би било енергийно да почистите къщата и пространството си. Благоприятно е за изчистване на духовни и физически шлаки.

Добре е да се заобикаля горчиво и сладко, а да се отдава желание на солената храна, орехи, бадеми. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, значи, че вървите по погрешен път.

Денят е подобаващ за връзка на всички равнища: с другари, близки, родственици, сътрудници, сътрудници.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР