Луната е намаляваща, в знак Скорпион до 11:00ч на 2

...
Луната е намаляваща, в знак Скорпион до 11:00ч на 2
Коментари Харесай

Бъдете внимателни към тайните знаци, които съдбата изпраща

Луната е намаляваща, в символ Скорпион до 11:00ч на 2 януари.

Характерна е нараснала нервна възбудимост и промени в настроението. Хората демонстрират мощна емоционалност, докачливост, по-малко търпеливи, повече капризни и нападателни. Затова интервалът е прекомерно конфликтен. Уязвими са половите органи и дебелото черво.

Луната се движи на луфт от 00:27ч до 11:00ч. Луната се движи на луфт от 00:27ч до 11:00ч. Не предприемайте нищо значимо и значително. Не започвайте нищо ново, не посещавайте държавната администрация за споразумяване на въпроси, не вземайте значими решения, не водете настоятелен договаряния. Всичко ще бъде на вятъра и ще изхабите доста нерви, ще срещнете доста компликации, а краят ще е неразбираем.

В 11:00ч Луната минава в символ Стрелец, където ще остане до 20:56ч на 4 януари. От тук Луната ни носи философска настройка. Активността също се ускорява. Благоприятно време за интелектуална и научна работа, за споразумяване на юридически каузи. Днес не би трябвало да се взема нещо, което е изгубено от други хора.

Уязвими са кръвоносната система, черния дроб, жлъчката и тазобедрените стави.

26 лунен ден от 04:19ч на 2 януари до 05:21ч на 3 януари.

Ден на мъдростта и знание на тайните, само че повече в общуването с хората и предаване на опит. Бъдете деликатни към тайните знаци изпратени ви от ориста. Постарайте се да мислите единствено позитивно. Създадените през този ден мисли могат значително да повлияят на вашето бъдеще.

Тежък интервал, когато би трябвало да съберете своите физически и духовни сили, с цел да не се подадете на никакви провокации и съблазни. Отнасяйте се към всичко ставащо с известна доза подигравка и помнете: каквото и да става, не губете възприятието си за комизъм.

Съществува заплаха да изразходвате силата си на вятъра. Затова се предлага да се въздържате от дейни дейности, да почивате и да не хабите силите си. Днес не си коства да предприемате и да стартирате нищо, защото всичко ще донесе единствено загуби и щета.

Необходимо е да се откажете от ненужните връзки и контакти, да избирате деликатно с кого да поддържате връзка. Това е един от рисковите сериозни дни, през който хората са предразположени повече към спорове. При разногласия не се стига до положителни резултати. Сега елементарно се прахосват пари напразно, вършат се ненужни покупки. Има огромна възможност от обири и загуби. Трябва да бъдете оптимално съществени и деликатни.

Не се предлага физическото натоварване. На тренировки и фитнес изпълнявайте единствено разхлабващи, разпускащи и стречинг извършения. Да се заобикалят задимените пространства. Препоръчително е да ядете риба, само че друго месо се изключва. Противопоказно е да ядете кръгли и водни плодове и зеленчуци.

За бизнес е рисков този интервал. За предпочитане е да се отсрочат финансовите интервенции, въздържайте се от подписване на покупко-продажби, контракти и всевъзможни търговски интервенции. Счита се, че всички каузи, свързани с бизнеса в този ден са обречени на крах, дори, в случай че първоначално всичко да наподобява, че върви добре.

В работните колективи могат да зародят също кавги и разногласия. Може заради упоритости да се оспорват престижи и има шансове това да премине в изясняване на връзки. Бъдете внимателни – не проявявайте надменност, защото може доста да загубите. Работата да бъде лека и да не изисква ненужно напрежение на силите.

Секс - По-добре е да се въздържате от полови занимания, защото те няма да могат да ви донесат предстоящото задоволство. Противопоказен е секса за еднополови връзки и за секс с непознати.

Подстригване и даже подравняване на косата не планирайте. Това може да докара до сриване на вътрешната сила и до депресии.

Сънища - Днес сънищата имат отношение към значими решения във вашия живот. Да видите на сън кошмари - просветление на заплетени обстановки. Образите в съня отразяват тъмната страна на човешката персона, изплуват от подсъзнанието.

Благоприятно за посещаване на черква или храм.

Днес е 18 безоблачен ден - Празничен и радостен ден, всичко би трябвало да вършиме с лекост и усмивка на разположение. Постарайте се да внесете в света повече естетика и наслада. Доставяйте наслаждение както на себе си, по този начин и на другите. Хубаво е да се смеете, да се радвате, да се радостните, да има развлечения, игри и занимания с децата, разпределяне на дарове. Препоръчва се да бъдете в приятна компания, да поддържате връзка с другари. Добре е да се обменя информация и опит.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР