Луна в знак Дева, времето когато се изострят възприятията ни

...
Луна в знак Дева, времето когато се изострят възприятията ни
Коментари Харесай

29 юни: Днес с особена сила важи правилото:”Мълчанието е злато”

Луна в символ Дева, времето когато се изострят усещанията ни към дреболиите, появява се желанието за критикуване на близък. Засилва се реагирането мигновено на най-незначителните несъответствия и дреболии. Паралелно с това нараства и възприятието за дълг даже при децата. Даже най-големите непослушковци могат да се трансфорат в почтени ангелчета.

Подходящо и потребно е да се посещават лекарите, да се вършат проучвания, защото в този момент няма да има проблеми с диагностицирането. Това не се отнася единствено за хората, само че и за колите, така че в случай че ви се коства, че има нещо неправилно или някакъв проблем, самоуверено отивайте в авто-сервиза.

7 лунен ден (от 11:52ч до 12:55 на другия ден) – Днес с особена мощ важи правилото:”Мълчанието е злато”.

Желателно е да се приказва като предписание по-малко. Силата на думите през този лунен ден нараства доста и има изключително огромно значение. Затова би трябвало да бъдем деликатни и внимателно да произнасяме думите. В никакъв случай да не се изрича проклинание по адрес на някой човек. Сега те са настоящи и бързо се сбъдват. Думата е осцилация, която в невидимия свят поражда някаква форма. Всяко произнесено слово в астралния и менталния свят става действителност. Неудачните изречения носещи отрицателен заряд могат да се извърнат против вас и да донесат не малко неприятности. При това то няма да стане в същия ден, а след известно време. Вие и към този момент ще сте не запомнили какво сте споделили, само че погрешно изречените думи ще повлияят по най-неприятен метод на живота ви. Добре е да се откажете от всеобщи мероприятия, шумни компании, вечеринки. Подходящо е да се прекара на мира, вкъщи, в размисъл. Да не се правят и никакви разрушителни дейности - късане на книги и цветя, рязане, чупене. Цялата сила, която получава човек би трябвало да бъде употребена единствено за съдидание, за реализация на хрумвания и проекти. Подходящо време и за работа със земята и водата. За поетите и писателите настава време за творчество. Вдъхновението ще пристигна обезателно!

Бизнес – 7-ми лунен ден е един от най-удачните дни за бизнес. Деловите хора би трябвало да внимават при работа с документи и други скъпи бумаги. Има опция да се осъществят проекти и хрумвания, появили се в предходното лунно денонощие. Партньорите са склонни да демонстрират доверие. Има огромна опция да намерите нови клиенти, помощници, настойници. Подкрепа могат да окажат близки и родственици. Направлявайте своята интензивност към реализация на замислите ви и реализиране на проектите.

Секс - При сексът в този лунен ден не би трябвало да се бърза. С колкото може повече любовна въведения, продължителни любовни игри, доста нежни думи, похвали, декламиране на стихове. Луната ви приканва към сантиментален и буен секс, тъй че не се отхвърляйте!

Подстригване – Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това ускорява интуицията, води до непредвидени прозрения. Ще можете без да прибягвате до логиката да вземате верни решения.

Сънища – И тук обърнете внимание на думите, които сте споделили на сън или някой различен ви е споделил. При това е значимо в какво комбиниране ще ги запомните след събуждането си. Над тях би трябвало да поразмишлявате. Правилното им разбиране може да промени вашия живот или да внесе нужната промяна, с цел да бъдете сполучливи и щастливи. Хубаво е на сън да се видят умряли предшественици.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР