Луна е започнала да описва живота си в книга. Скандалната

...
Луна е започнала да описва живота си в книга. Скандалната
Коментари Харесай

БОМБА! Луна любовница на министър! Певицата разкрива с кого е мачкала чаршафите и имената на милионерите, които са я спонсорирали

Луна е почнала да разказва живота си в книга. Скандалната русокоска е безапелационна, че в записките си ще бъде мъчително откровена за всичко, през което минала, и един път вечно ще постави завършек на алтернативата от какъв генезис е фамилията й, както и с кои мъже е деляла една постелка, научи  HotArena.

Нуждата да седне над белия лист Луна изпитала преди 3 години, след гибелта на майка й Стоянка. В дните на печал русокоската непрекъснато се прибирала в спомените си от детството, разглеждала пожълтелите фамилни албуми и внезапно в главата й се зародила концепцията, че тя би трябвало да опише живота си в книга.

„ За мен е казано и писано толкоз доста от трето лице, че е извънредно време към този момент аз самата да напиша цялата истина. Не желаех да употребявам компютър, поради което започнах да протоколирам спомените си ръчно, в един доста прекрасен бележник. Пиша неподредено, само че към този момент съм говорила с редактор, който ми е дал насоки и ме успокои, че на финала дружно ще систематизираме всичко ”, споделя за креативния си развой изпълнителката на „ Тук-там ”.

В автобиографичната си книга Луна се зарича да бъде изцяло откровена. Без да се тормози от предишното си, тя ще разкрие за изискванията в които е израснала, по какъв метод е живяло фамилията й, както и първите й стъпки в кариерата й. Блондинката ще отдели и специфична глава за името, произхода и рода си като е решена един път вечно да постави завършек на спекулациите дали е от български или турски генезис.

Луна разкрива обаче, че пиронът на записките й ще бъде откриването на завесата в спалнята й. Изпълнителката е подготвена да опише с детайлности за бурните си афери с разнообразни мъже – политици, министри, милионери и предприемачи, като се зарича да не спести ни едно име. На въпрос дали ще има откъс за последния й ухажор – младия Горан, тя отсича: „ А, не – прекомерно нищожно място е заемал в живота ми ”.

Певицата е уверена, че биографията й ще пожъне голям триумф, поради контраста на живота й – мизерията и бедността в детските й години опълчени на лукса и изобилието от пари сега. Ексцентричната Луна даже се осмелява да съпоставя бурния си живот с този на Мерилин Монро, като нашенката загатва, че също е живяла по този начин лудешки и е имала спекулация с топ-политик, написа Уикенд.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР