Луксозните хотели често приютяват известни личности. Това обаче не винаги

...
Луксозните хотели често приютяват известни личности. Това обаче не винаги
Коментари Харесай

10-те най-известни звездни хулигани

Луксозните хотели постоянно приютяват известни персони. Това обаче не постоянно е за положително.

Освен че са доста капризни, известните персони, изключително рок звездите, имат навика да унищожават хотелските стаи.

Понякога търпението на хотелите се изчерпва и се стига до това те да забранят достъпа на някоя невъзпитана звезда.

Ето лист с известни персони, които имат възбрана от огромни хотели да стъпват на тяхна територия, или 10-те най-известни звездни хулигани.

1. Джон Траволта

A post shared by John Travolta (@johntravolta) on Jan 27, 2020 at 9:44pm PST

През 2000 година хотел Peninsula в Ню Йорк инструктира личния състав си да не пуска Джон Траволта, поради „ редовно непристойно поведение “ в спа центъра. Някои масажисти споделили, че Траволта се е държал „ необичайно “ по време на масаж. Забраната била вдигната преди 3 години, споделят източници от самия хотел, а PR-ите на Траволта отхвърлят въобще да е имало такава.

2. Чарли Шийн

A post shared by Charlie Sheen (@charliesheen)

Докато бил отседнал в хотел „ Плаза “ в Ню Йорк през 2010 година, Шийн получил „ нежелана реакция към лекарства “ и напряко полудял. Той изпотрошил всичко в стаята, а порно актрисата, която му правела компанията, се заключила в банята от боязън. Шийн изпочупил огледала, тв приемник и мебели на стойност 20 000 $. В „ Плаза “ към този момент не одобряват Шийн за техен посетител. Той е нежелателен и в Waldorf-Astoria, Trump SoHo и няколко други хотела. Неговите PR-и споделиха, че му е мъчно да си откри хотел, изключително подобен, в който да му разрешат да пуши.

3. Лил Уейн

A post shared by Lil Wayne (@liltunechi)

През 2010 година рапърът Лил Уейн дошъл за празненство в хотел Wynn Las Vegas. Оттам обаче го предизвестили, че не може да отседне при тях и изрично отказали да го одобряват за собствен посетител. Уейн преди малко бил излязъл под гаранция (след обвинявания за владение на оръжие) и от хотела не желали неприятности. След празненството рапърът отишъл да нощува в различен първокласен хотел The Palms.

4. Парис Хилтън

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on Jun 23, 2019 at 4:59pm PDT

През 2010 година Парис Хилтън и гаджето й тъкмо дошли в хотел Wynn Las Vegas, когато минали на алено. Полицай ги спрял и, до момента в който Парис си вадела документите, от чантичката й изпаднало пликче с кокаин. Хилтън се призна за отговорна за владеене на опиати и опозиция при арест. Тя получи една година условно, санкция от 2000 $ и 200 часа общественополезен труд.

5. Винс Нийл

A post shared by Vince Neil (@thevinceneil) on Feb 16, 2016 at 7:17am PST

През тази година рокерът от Motley Crue написа в Twitter за хотел Лас Вегас Палмс: „ Най-грубият личен състав в света. Не ходете там! “. От хотела излязоха с изказване, в което обясниха, че Нийл е бил изпъден поради непристойно държание и е желателно повече да не се връща. Нийл твърди, че от хотела са „ лъжци “. Това не е първият му хотелски проблем. През 2011 година той трябваше да заплати санкция от 1000 $ за нанесени вреди на стая в „ Хилтън “ в Лас Вегас.

6. Бритни Спиърс

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on Aug 3, 2020 at 1:32pm PDT

През 2007 година хотел Chateau Marmont, който е привикнал на „ ексцентрично държание “ от страна на звезди, забрани на Бритни достъп. Причината била неприятни маниери в ресторанта, от където настояват, че Бритни безусловно си е омазала вечерята по лицето и погнусила останалите посетители. Хотел Beverly Hills Hotel, както и Beverly Hills Four Seasons също са забранили достъпа на Бритни до тях.

7. Ники Минаж

A post shared by Barbie (@nickiminaj) on Feb 25, 2020 at 8:38am PST

От хотел Dorchester в Лондон са имали какви ли не проблеми със звезди и техните прищявки. Говори се, че Даяна Рос поискала на личния състав да бъде неразрешено да я гледа в очите. През 2011 година те помолили певицата Ники Минаж да напусне, откакто хотелът бил обсаден от навалица полудели нейни почитатели. След като станали няколко багра с присъединяване на почитатели, а вратите на асансьора били напръскани с графити, хотелът „ помолил “ Минаж да напусне.

8. Ръсел Кроу

A post shared by Russell Crowe (@russellcrowe) on Aug 14, 2019 at 2:14pm PDT

През 2005 година артистът се ядосал, тъй като не могъл да се свърже с жена си в Австралия и хвърлил телефона в лицето на рецепционист в Mercer Hotel в Ню Йорк. Първоначално Кроу бил застрашен от правосъдно дело, като имало възможност да му бъде неразрешено да работи в Съединени американски щати. Той се признал за отговорен и се разминал с санкция и обезщетение към рецепциониста за незнайна сума. Служителят получил и няколко шева по лицето. В свое изявление Кору съобщи, че случаят се дължал на „ неспокойствие поради часовата разлика, самотност и прекомерно доста адреналин “. Той декларирал, че това е може би „ най-срамната обстановка, в която съм попадал, а съм правил много нелепости. “

9. Джъстин Бийбър

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on Sep 21, 2020 at 9:44am PDT

Докато бил в хотел Langham в Лондон тази година, Бийбър се държал възпитано, само че негови почитатели по някакъв метод са разбрали номера на стаята му и почнало всеобщо звънене, което довело до срив на телефонната система. От управата на хотела помолили звездата да се изнесе и той се пренесъл в Dorchester.

10. Аксел Роуз

A post shared by Axl Rose

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР