Луксозната парижка марка Balenciaga започва сътрудничество с популярната марка Crooks

...
Луксозната парижка марка Balenciaga започва сътрудничество с популярната марка Crooks
Коментари Харесай

Хитът на предстоящото лято – джапанки с токчета

Луксозната парижка марка " Balenciaga " стартира съдействие с известната марка " Crooks " и основава джапанки с… токчета, както и ботуши с подметка на известните гумени чехли. Новините разделиха публичното мнение - до момента в който някои са отвратени от концепцията, други нямат самообладание да си купят чифт.
Един от моделите са известните чехли топ джапанки, този път с ток, до момента в който другият модел е под формата на ботуш с типичната по-дебела подметка на известните към този момент на всички места гумени чехли.
 Японска активистка отхвърля дамите от обувки на токчета (ВИДЕО) Японска активистка отхвърля дамите от обувки на токчета (ВИДЕО)
Активистка от Япония пропагандира дамите да се откажат от обувките на токчета по време на работа, написа „ The Washington Post ”. П...
Сдружението подпали обществените мрежи и ги потопи в стихия от мнения.
Какво се пробват да създадат с това – чуди се една жена, а друга прибавя, че ѝ харесва да носи чехлите на " Crooks ", само че че сходно съдействие е изцяло излишно.
„ Какво не е наред с хората от " Balenciaga "? Не мога да реша дали се майтапят или се подиграват “, учуди се едно момиче.
„ Искам ги допустимо най-скоро “, сподели друго момиче, като предложи премия за всеки, който я осведоми по кое време може да ги получи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР