> Луксозната къща в Драгалевци бе обявена за проданКакто е

...
> Луксозната къща в Драгалевци бе обявена за проданКакто е
Коментари Харесай

Този имот е обявен за най-скъпия у нас

 > Луксозната къща в " Драгалевци " бе оповестена за обмен
Както е известно, голмайстор №1 в историята на " сините " и брачната половинка му Илиана Раева имаха истински дворец в полите на Витоша. Домът им се разполагаше на 920 кв. м застроена повърхност. В тях влиза и вътрешният басейн на първия етаж. Дворът бе към 5 декара. В него се намираше и параклисът на Св. Илия, в който Илиана прекарваше часове.

Звездното семейство разгласи дома си за продажба преди няколко години. Сумата, която желаеха за него, бе 4,3 млн. евро. Къщата бе оповестена единомислещо за най-скъпата в София. Дълго време покупател по този начин и не се появи поради високата цена. Известната двойка на няколко пъти смъква сумата, само че по този начин и не откри нов притежател.

Накрая Сираков и брачната половинка му започнаха друга мярка. Те разделиха къщата от двора. На мястото на голямата градина се построяват два блока. Не е ясно дали парцелът бе продаден, или именитият нападател ги строи в съдружничество с някого. Къщата, въпреки това, се дава чартърен. Сумата, която притежателите желаят за месец, е 7000 евро. Не е ясно дали към този момент имат квартиранти, написа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР