Луксозна къща в тузарското селище Делта Хил край Перник е

...
Луксозна къща в тузарското селище Делта Хил край Перник е
Коментари Харесай

Слави Трифонов продава имението си край Перник за 3 млн. лева

Луксозна къща в тузарското населено място „ Делта Хил ” край Перник е оповестена за продажба от началото на годината.

Въпреки че името на продавача остава засекретено и не се оповестява на евентуалните купувачи, сигурен източник на „ Уикенд ” твърди, че е схванал, че това в действителност е палатът на Слави Трифонов. Дългия желае колосалните 1,6 милиона евро, към 3 милиона лв., за парцела си.

 Слави Трифонов продава имението си край Перник за 3 млн. лв. (СНИМКИ) - 2

Къщата е супер първокласна, обзаведена е с поръчкови мебели от Италия и Белгия, с 4 спални, личен басейн и гараж за 3 автомобила. Тя е една от първите издигнати в комплекса, споделят сбито брокерите, които са ангажирани със договорката. Това съответствува с обществената информация, дадена от „ Делта Хил ”, че Слави Трифонов е измежду първите им клиенти.

 Слави Трифонов продава имението си край Перник за 3 млн. лв. (СНИМКИ) - 3

Слави Т. Трифонов купува имението си там още на „ зелено ” през далечната 2015 година След като къщата е издигната, той се нанася там през 2017 година Слави живее в палата към година и половина.

Настоящият водач на „ ИТН ” напуща имението напролет на 2019 година, защото в това време си е построил нова къща в един от най-елитните софийски квартали.

 Слави Трифонов продава имението си край Перник за 3 млн. лв. (СНИМКИ) - 4

Тръгва си от „ Делта Хил ”, тъй като в последните години там са продадени десетки други парцели и съседи му стават прекалено много хора. Слави обаче желал усамотение и навалицата в комплекса почнала да го нервира. Затова и взима решение да се раздели с парцела, написа " Блиц ".

 Слави Трифонов продава имението си край Перник за 3 млн. лв. (СНИМКИ) - 5
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР