Луксозен курорт в Карибския басейн може да е ваш само

...
Луксозен курорт в Карибския басейн може да е ваш само
Коментари Харесай

Невероятен шанс! Само за десет долара може да си купите курорт на Карибите, ето как

Луксозен курорт в Карибския басейн може да е ваш единствено против 10 $. Приказното местенце се намира в панамския град Бокас дел Торо, единствено на 40 минути със аероплан от столицата Панама.

Курортът е ситуиран на повърхност от над 8 декара и граничи от едната страна с Карибско море, а от другата страна – с дъждовна гора. Той разполага с 24 кревати за настаняване и е много желано място от младоженци, фамилии и хора, практикуващи йога.

Красивият парцел е единствената премия в лотарийна игра, билетите за която костват единствено 10 $. Лотарията ще продължи сред 12 и 20 седмици, а уредниците й са си сложили за цел да съумеят да съберат от билети 2 650 000 $.

За да завоюват огромната премия, участниците би трябвало да си купят най-малко един билет за 10 $ и да покажат положителни умения в играта „ Открий топката ” - уредниците ще им покажат изображение от спорт, включващ топка, а те ще би трябвало да предположат къде на изображението е най-подходящо да бъде сложена " топката ".

Освен благосъстоятелност върху курорта, спечелилият ще получи и 50 000 $, с цел да може безпроблемно да поеме ръководството на красивото местенце за настаняване.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР