Луксозен каквато е и марката, е и новият изцяло електрически

...
Луксозен каквато е и марката, е и новият изцяло електрически
Коментари Харесай

Електрическият Lexus RZ е готов за пазара - видео

Луксозен каквато е и марката, е и новият напълно електрически Lexus RZ 450e. Сега премиум дъщерното сдружение на Toyota към този момент отваря поръчките за удобната електричка. Клиентите могат да се възползват от всеобхватния нехаен пакет " Kanzen ", който има за цел да улесни стартирането им в областа на електромобилността.

Офертата за колата включва спомагателни услуги и потребителска изгода до 6000 евро (бруто). В допълнение към поддръжката, която е включена за целия лизингов интервал, клиентите получават гратис Lexus Wallbox на стойност 580 евро.

В предлагането влизат още и безвъзмездна инспекция на видео инсталацията, която се прави в съдействие с колегата за съдействие e-mobilio. Така изискванията за вашата лична стенна кутия се проучват бързо и елементарно от специалистите на e-mobilio.



Също като част от Kanzen – което значи „ приключен “ на японски – клиентите получават ваучер от 800 евро за комплект цялостни зимни колела. Има и гаранция на автомобила до 10 години като част от " Lexus Relax ". С този гаранционен модел клиентите могат да удължат гаранцията на автомобила с дванадесет месеца с всяка инспекция от контрактуван сътрудник. Единственото условие е транспортното средство да не е навъртяло повече от 160 000 километра и да е на не повече от 10 години.

Пълната оферта на Kanzen важи за сключването на лизингов контракт за Lexus RZ в стартовото издание със период от 48 месеца (10 000 километра годишно) до 30 юни 2023 година В тази версия електрическият модел се задвижва в допълнение към богато общоприетоо съоръжение (от 68 000 евро) с цифрово вътрешно огледало, волан със сензорни бутони, система за автоматизирано паркиране Lexus Intelligent Park Assist, head-up екран, в осем направления електрически регулируеми предни седалки и вентилация на седалките за лидера и пасажера до него.

Цените за стартовото издание стартират от 74 700 евро, а Lexus RZ ще влезе в салоните на договорните сътрудници от 17 април 2023 г.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР