Лука Дончич реализира 26 точки за победата на Далас Маверикс

...
Лука Дончич реализира 26 точки за победата на Далас Маверикс
Коментари Харесай

Далас с втора победа срещу Финикс, Мавс вече изравни резултата

Лука Дончич осъществя 26 точки за успеха на Далас Маверикс над Финикс Сънс със 111:101 като хазаин в среща от втория кръг на плейофите в Националната баскетболна асоциация на Съединени американски щати и Канада (НБА). Словенският баскетболист добави 7 битки и 11 асистенции за триумфа, с който Далас изравни на 2:2 победи резултата в полуфинала на Западната конференция.

Дориан Фини-Смит записа най-хубавото достижение в кариерата си в плейофите с 24 точки и 8 битки, в това число означи 8 тройки от 12 опита за Маверикс.

37-годишният Крис Пол трябваше да напусне прибързано мача за гостите поради насъбрани нарушавания и приключи единствено с 5 точки, 5 битки и 7 асистенции, а Девин Букър се регистрира с 35 точки, 4 битки и 7 асистенции за Финикс.

Филаделфия също записа домакинска победа над Маями със 116:108 и изравни полуфиналната серия в плейофите на Източната конференция в НБА на 2:2 триумфа.

Джеймс Хардън способства с 31 точки, 7 битки и 9 асистенции, макар че нямаше нито една точка в първата четворт, а Джоел Ембийд добави 24 точки и 11 битки за успеха на Филаделфия. Тайрийз Макси осъществя 18 точки, 3 битки и 4 асистенции.

Маями Хийт завоюва първите два мача в серията като хазаин, в които Ембийд не игра за противника. Филаделфия също взе две победи вкъщи, а петия мач ще се състои във вторник в Маями.

Бътлър означи 40 точки, 3 битки и 6 асистенции за Хийт, а Бам Аделайо се включи с 21 точки, 7 битки и 4 асистенции.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР