Лука Бресел направи страхотен обрат срещу Рони О’Съливан в Шампионата

...
Лука Бресел направи страхотен обрат срещу Рони О’Съливан в Шампионата
Коментари Харесай

Страхотен обрат на Бресел изхвърли Рони от турнира в Китай

Лука Бресел направи страховит поврат против Рони О’Съливан в Шампионата на Китай по снукър и се класира по паметен метод на полуфиналите след 5:4 фрейма над Ракетата.

В страховит дуел сред двамата, 22-годишният белгийски гений съумя да се върне в играта, откакто губеше с 1:4. Пробиви с 85 и 55 точки разрешиха на Рони да дръпне в резултата.   

Но серии със 110 и 103 помогнаха на Бресел да стигне до тъждество в осмия фрейм. В решителната част и двамата имаха своите благоприятни условия, само че белгиецът имаше ден и съумя да се класира 

В другия мач, който се игра по-рано през днешния ден Шон Мърфи продължи съвършения си рейд в шампионата, откакто победи с 5:2 Жу Юлон и се класира за полуфиналите.

Китаецът завоюва първата игра, като разчисти масата от синя до черна топка, само че по-късно британецът стартира превъзходството си и се развихри със серия от пет следващи фрейма.

На полуфиналите в понеделник Мърфи ще се изправи против Али Картър, а Лука Бресел ще премери сили с представителя на домакините Ли Ханг.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР