Луис Уолш стана жертва огън от звезди от The X

...
Луис Уолш стана жертва огън от звезди от The X
Коментари Харесай

Звездите от X Factor се обръщат срещу Луис Уолш: Джъдж е обвинен, че е част от „манипулация и принуда“ зад кулисите, след като нарече Джедуард „подъл“ в Celebrity Big Brother

Луис Уолш стана жертва огън от звезди от The X Factor, откакто той насочи язвителна офанзива против някогашните си наставлявани Джедуард (на фотографията с Джон и Едуард Граймс през 2012 г.) 

Кейти показа: ' @planetjedward първо, откакто ви срещнах персонално, мога недвусмислено да заявя, че вие ​​в никакъв случай не сте " подли ", в случай че не друго, и двамата сте безусловно противоположното на това! Заставам твърдо зад теб в твоя ъгъл, постоянно.

„ Това, което желая необятната аудитория да вземе от това, е, че Луис Уолш, някогашен арбитър на XFactor, удостовери и разкри по националната телевизия върхът на айсберга от малтретиране, операция и насила, които се случваха зад кулисите на XFactor, за които аз и доста други говорихме обществено.

'Като декларира, че той (Луис Уолш) е спечелил £5 милиона от Jedward, незабавно откакто ги назова " подли " и съобщи, че са създали " страхотна телевизия ", единствено по себе с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР