Луис Уолш беше брутално етикетиран като най-злият“ съквартирант в Celebrity

...
Луис Уолш беше брутално етикетиран като най-злият“ съквартирант в Celebrity
Коментари Харесай

Луис Уолш, наречен „най-злият“ съквартирант от CBB, докато разкрива „най-лошото нещо, което е направил“ в печенето на скара

Луис Уолш беше брутално етикетиран като „ най-злият “ съквартирант в Celebrity Big Brother, до момента в който го печеха на скара за „ най-злото нещо, което [е] в миналото правил “.

Тази вечер къщата на CBB се трансформира в накриво приказно кралство и съквартирантите са принудени да следват строги правила и да побеждават куестове, с цел да потвърдят, че имат сърце, разум и храброст. Още в първата задача съквартирантите са принудени да се нареждат от положителни към зли – като някогашният арбитър от X Factor, 71, го подрежда на мястото на най-злия.

Попитан от Big Brother за " най-злото " нещо, което в миналото е правил, Луис отговори: " Нанасяне на доста неприятни поп песни на обществото. " Луи и Зезе не престават да поемат ръководството на кралството, до момента в който ръководят от кулата на горния етаж и напущат единствено с цел да се извърнат към поданиците си.

Докато на поданиците се дава единствено каша и самун за ястие, на Луис и Зезе се предлага лакомо угощение, защото са принудени да подредят къщата. За първото си решение Зези...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР