Луис Суарес не само умее да вкарва голове, но и

...
Луис Суарес не само умее да вкарва голове, но и
Коментари Харесай

Луис Суарес стана вратар и открадна шоуто в бенефиса на Диего Форлан

Луис Суарес освен умее да вкарва голове, само че и да ги предотвратява. Нападателят на " Барселона " реши да покаже качествата си под рамките на вратата в бенефисния мач на някогашния си съотборник в националния тим на Уругвай Диего Форлан.

32-годишният състезател на каталунците се причисли към Хуан Себастиан Верон, Хуан Роман Рикелме и Естебан Камбиасо за звездния дуел на " Естадио Сентенарио " в Монтевидео. Отборът на Уругвай се изправи против събирателен отбор от интернационалните другари на Форлан.

През второто полувреме Суарес постави вратарските ръкавици и направи същинско шоу за почитателите с няколко впечатляващи спасявания и фрапантни неточности.

Уругвайската телевизия Teledoce разгласява серия от клипчета с изявите на Суарес пред голлинията.

Verón vio a @DiegoForlan7 y le dejó un regalo para cabecear #ElAdiósDeForlán@TiendaInglesa @casmuoficial @Cortiluz_uy @EmigranteUY @SEMM_Emergencia pic.twitter.com/Rx66kXaKv6
— (@teledoce) December 29, 2019

¡Lo empató @DiegoForlan7! Con un bombazo anotó el 5 a 5 para sus amigos. @ElAdiosDeForlan pic.twitter.com/vueOcsLd63
— (@teledoce) December 29, 2019
¡El empate de Esteban Cambiasso! Empatan 6 a 6 la selección y los amigos de @DiegoForlan7 en @ElAdiosDeForlan. pic.twitter.com/xVh4XkMqNj
— (@teledoce) December 29, 2019
Срещата приключи 6:6, а Диего Форлан се отличи с гол, който обаче бе помрачен от цялостното показване на Луис Суарес на вратата.

Anduvo bastante bien, ¿no?@LuisSuarez9 pic.twitter.com/e6CQVhA7ru
— (@teledoce) December 29, 2019
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР