Лудогорец завършва редовния сезон с визита на Берое в Стара

...
Лудогорец завършва редовния сезон с визита на Берое в Стара
Коментари Харесай

Лудогорец може да изравни рекорд при успех над Берое

Лудогорец приключва постоянния сезон с аудиенция на Берое в Стара Загора. Евентуален триумф под Аязмото ще бъде 21-и за първенците от началото на сезона. Нещо, което за 26 изиграни мача, би било впечатляващо. Освен това ще бъде и подравнен връх в историята на шампионата, написа " Мач Телеграф ". Настоящият сезон е деветият, в който има плейофи. Досега нито един клуб не е влизал в тях с повече от 21 победи. Всъщност тимовете, които са били водачи в таблицата по това време на шампионата са единствено два - Левски и Лудогорец. " Сините " са били водачи единствено един път - през 2001/02, а " орлите " в останалите осем. Именно първенците държат и върха за тим с най-вече победи в първата фаза на шампионата. Постигали са 21 победи и са го правили два пъти.
 Братя Домусчиеви са на 1513-то място в света по благосъстояние
Братя Домусчиеви са на 1513-то място в света по благосъстояние

След последната ранглиста на списание " Форбс "

През сезон 2016/17 и 2017/18 те бяха тъкмо толкоз. И в двата случая първенците стигат до 21-ата в последния кръг и все в гостувания. В първия това се случи с победа над ЦСКА с 2:0 на " Армията ", а във втория с погром с 6:0 над Етър във Велико Търново. Има несъмнено и разлики в индикаторите на " орлите " в упоменатите два сезона и в този момент. В момента загубите са повече - цели 4, а с изключение на 20-те победи единствено едно реми. През 2017-а провалянето бе единствено едно, а равенствата четири, а година по-късно в таблицата попадаха 3 равенства и 2 загуби.

Ясно е, че с какъвто и актив да е влизал в плейофите, за Лудогорец не е било проблем да стане първенец. Всъщност, особено в битката за първото място, поврат в плейофната фаза в никакъв случай не е настъпвал. Трудно е да се повярва, че подобен е вероятен и в този момент, само че най-малко върхът за влизане в плейофите с най-вече победи е изцяло изпълним.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР