Лудогорец започва пролетната си кампания в първенството с домакинство на

...
Лудогорец започва пролетната си кампания в първенството с домакинство на
Коментари Харесай

Лудогорец ще има едно наум срещу Етър

Лудогорец стартира пролетната си акция в шампионата с домакинство на Етър. Двубоят на " Хювефарма Арена " е от 16:00 часа и опълчва първия против последния в класирането. Разградчани ще се опитат още веднъж да пернат с 6 точки пред преследвача ЦСКА-София, който в събота надделя Славия (1:0). Това ще е и дебют в efbet Лига за новия ментор на " орлите " Валдас Дамбраускас. Той към този момент записа победа против Спортист (Своге) за Купата на България преди няколко дни.

Лудогорец не беше изключително деен на зимния трансферен пазар. " Орлите " се укрепиха единствено с кипърския национал Пиерос Сотириу. Междувременно, клубът преотстъпи младия нападател Димитър Митков на ЦСКА 1948.

Сотириу ще остане измежду запасите за дуела против Етър. Нападението ще води Клаудиу Кешерю, подпомаган от Кирил Десподов, Каули и Бърнард Текпетей. Анисе Абел и Алекс Сантана ще играят в средата на терена, а в центъра на отбраната Георги Терзиев ще размени санкции Жосуе Са. На вратата ще стартира Ренан.

Етър беше считан за сигурен изпадащ преди идването на Александър Томаш. Бившият бранител стабилизира представянето на отбора в края на есенния полусезон и " болярите " направиха серия от 5 мача без загуба. Те обаче не престават да са на дъното в таблицата и ще би трябвало да положат доста старания, с цел да се спасят от изпадане.

Във Велико Търново се снабдиха с цели 7 нови попълнения и някои от тях се чака да са титуляри против Лудогорец. Завърналият се Даниел Младенов ще работи по дясното крило, а в центъра на халфовата линия ще играе Симеон Мечев. Ловре Кнежевич, който пристигна от Арда (Кърджали), ще си партнира в предни позиции с Милчо Ангелов. Голмайсторът от първия полусезон Преслав Боруков евентуално ще е запаса.

През есента Лудогорец завоюва гостуването си на " виолетовите " с 2:0, а головете означиха Кешерю и Мавис Чибота.

efbet Лига - 17 кръг:

ЛУДОГОРЕЦ - ЕТЪР

Вероятни сформира:

ЛУДОГОРЕЦ (4-2-3-1): Ренан; Сисиньо, Терзиев, Вердон, Недялков; Анисе, Сантана; Десподов, Каули, Текпетей; Кешерю
Старши треньор: В. Дамбраускас
ЕТЪР (4-4-2): Х. Иванов; З. Илиев, М. Иванов, Крачунов, Хубчев; Д. Младенов, Мечев, Кацаров, Алдаир; М. Ангелов, Кнежевич
Старши треньор: А. Томаш

СЪДИЯ: Г. Кабаков
СТАДИОН: " Хювефарма Арена
НАЧАЛО: 16:00 часа

efbet Лига 17 кръг, понеделник 15 февруари  Лудогорец 16:00предстои  Етър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР