Лудогорец загуби от Истанбул Башакшехир“ с 1:2 в мач от

...
Лудогорец загуби от Истанбул Башакшехир“ с 1:2 в мач от
Коментари Харесай

Лудогорец загуби от Истанбул Башакшехир с 1:2 в Разград

" Лудогорец " загуби от " Истанбул Башакшехир “ с 1:2 в мач от група " С " на Лига Европа.

Това беше първа домакинска загуба за отбора на Кирил Домусчиев от от юли 2015 година насам в европейските клубни шампионати.

Така първенецът на България не съумя да си обезпечи класиране за 1/16-финалите в шампионата на Лига Европа и в този момент ще би трябвало да завоюва гостуването си против " Хофенхайм " на 7 декември.

Двубоят потегли добре за разградчани. В 19-ата минута бранителят Козмин Моци вкара гол, само че той беше анулиран поради засада.

Три минути по-късно гостите откриха посредством Еден Вишчъ, а в 28-ата удвоиха с гол на Керим Фрай, при който топката рикушира в Игор Пластун.

След второто попадение " Лудогорец " натисна противника в опит да потърси равнене, само че стигна единствено до почетен гол в 65-ата мин. Тогава Марселиньо засече с глава центриране отдясно на Върджил Мисиджан.

До края Игор Пластун и Вандерсон имаха късмет да изравнят, само че не бяха точни в завършващия удар.

В другия мач от групата " Брага " завоюва с 3:1 вкъщи против " Хофенхайм ". Така немският тим загуби шансове да продължи напред в шампионата. " Брага " пък към този момент си обезпечи място в идващия стадий на Лига Европа.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР