Лудогорец временно се върна на върха в класирането в Първа

...
Лудогорец временно се върна на върха в класирането в Първа
Коментари Харесай

Лудогорец унищожи Ботев и се настани на върха в Първа лига

Лудогорец краткотрайно се върна на върха в класирането в Първа лига, откакто разруши безмислостно Ботев (Враца) като посетител в 11-ия кръг на шампионата. Разградчани се постановиха с 4:1 с хеттрик на Клаудиу Кешеру и едно попадение на Джоди Лукоки.
Врачани сподели отчайваща игра през първото полувреме, като изключително в отбрана демонстрираха ужасни неща. Именно тогава отборът на Сашо Ангелов инкасира четирите попадения във вратата си. Лукоки откри в 10`, а Кешеру се разписа в 20`, 39` и 43`.
През второто полувреме Ботев сподели по-добро лице, а и противникът понамали оборотите. Така врачани не позволиха повече голове и даже съумяха да отбележат един - Валери Домовчийски се разписа в 53` след асистенция на Петър Атанасов.
С трите си гола румънската звезда на " орлите " оглави еднолично класирането при голмайсторите - с 8 попадения той задмина Мауридес и Станислав Костов в класацията. Играчите на ЦСКА и Левски са с по 6. В класирането в Първа лига Ботев (Враца) е на 11-а позиция с 11 точки.
Как се разви дуелът по минути четете в SportLive.bg .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР